loudspeaker 1459128 1280

Επιτέλους: Β Φάση Αναπληρωτών 2023

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τους νεοπροσλαμβανόμενους συναδέλφους αναπληρωτές για τη Β1 φάση 2023.

Από το ΥΠΑΙΘΑ ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εκπαιδευτικών που  προσλαμβάνονται  ως  αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

(α) 4.977 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και

(β) 3.128 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

(α) 1.278 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ),

(β) 1.276 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση, και

(γ) 91 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ79.01 και ΤΕ16 σε Μουσικά Σχολεία για τη διδασκαλία μουσικών ειδικεύσεων.

Επιπλέον, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, τρεις (3) προσωρινοί αναπληρωτές κλάδων ΠΕ04.01 και ΠΕ86.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Δείτε όλα τα ονόματα:

Α/βαθμια:

Ειδική Αγωγή: Προσλήψεις_ΣΜΕΑΕ ΠΕ

Γενική Αγωγή: Προσλήψεις_Γενικής_ΠΕ

Β/βάθμια:

Ειδική Αγωγη: Προσλήψεις_ΕΑΕ_ΔΕ_

Γενική Αγωγή: Προσλήψεις_Γενικής_ΔΕ_

Μουσικοί: Προσλήψεις_Μουσικά_

ΕΕΠ ΕΒΠ

Β Φάση: Προσλήψεις ΕΕΠ_ΕΒΠ

 

• Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023.

• Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από την Τρίτη 10 έως και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, απευθείας στην σχολική μονάδα πρόσληψής τους ή στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. πρόσληψής τους ή στο σχολείο-έδρα του Σχολικού Δικτύου Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) που προσλαμβάνονται . Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.

Δημοφιλή!!  Ενημέρωση για 2ΓΕ/2023 - Αναμένονται μεταξύ 19 και 23 Αυγούστου - Καθυστέρηση στις διαδικασίες μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών Α' φάσης για τη Δευτεροβάθμια

Οι αναπληρωτές θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS τη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

Σημειώνεται ότι οι αναπληρωτές που έχουν προσληφθεί σε Καλλιτεχνικά και Μουσικά Σχολεία, στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων (ΣΔΣΤΕ), στα Σωφρονιστικά Καταστήματα Νέων , στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας καθώς και στα Κέντρα Διάγνωσης Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) δεν υποβάλλουν την ανωτέρω Αίτηση-Δήλωση Προτίμησης Τοποθέτησης.

• Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.
• Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδια μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία.
 Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Δημοφιλή!!  Η Κύπρος αλλάζει πίστα: Σύνδεση Αξιολόγησης με απολύσεις - Για όσους πιστεύουν ότι θα αξιολογηθούν και όλα θα πάνε καλά

Σημείωση:
• Οι εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου (ΑΜΩ) που επαναπροσλαμβάνονται ως πλήρους ωραρίου (ΑΠΩ) θα πρέπει να ακολουθήσουν εκ νέου τη διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο και σύναψης ψηφιακής σύμβασης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ https://www.minedu.gov.gr/anaplirotes

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω