keraunos1

Αλαλούμ στην περιφέρεια Αττικής – Τελικά ανοίγει τα σχολεία, ενώ αρχικά διέρρεε ότι τα κλείνει, εν μέσω κεραυνών και καταιγίδας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν έχει ξημερώσει ακόμη καλά καλά αυτή τη στιγμή (7:57), εξαιτίας της κακοκαιρίας και της σφοδρής βροχόπτωσης στην Αττική. Όλη τη νύχτα εκατοντάδες κεραυνοί έχουν κρατήσει ξύπνιο το λεκανοπέδιο.

Η περιφέρεια Αττικής ενώ διέρρευσε από νωρίς πριν τις 6.45 στα ΜΜΕ, ότι κλείνει τα σχολεία, τελικά αναίρεσε την απόφαση τελευταία στιγμή, περίπου στις 7.00 ακριβώς. Η υπαναχώρηση του περιφερειάρχη Αττικής δικαιολογήθηκε στο ότι έχει πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο που συνεργάζεται η περιφέρεια για εκτόνωση του φαινομένου τις επόμενες ώρες, κάτι που δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμα. Τα σχολεία υποδέχονται αυτή τη στιγμή μαθητές. Τα τηλέφωνο χτυπούν ασταμάτητα από απορημένους γονείς που ρωτούν τι ακριβώς ισχύει.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και η μετάβαση από και προς τα σχολεία να γίνει ομαλά και την επόμενη φορά να να μην χρειαστεί να παίξουν την κολοκυθιά γονείς και εκπαιδευτικοί για το αν θα ανοίξουν τελικά η όχι τα σχολεία. Μια απλή απόφαση είναι, ας την πάρει κάποιος από την αρχή επιτέλους, χωρίς να δημιουργεί αναστάτωση με παλινωδίες.

Δημοφιλή!!  Μέτρα προστασίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα / ΥΠΕΣ

magapa

Εξαίρεση αποτελούν οι δήμοι Φυλής και Ωρωπού, όπου τα σχολεία μένουν κλειστά με απόφαση των Δημάρχων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω