o kyriakos pierrakakis ston ant1

Μέχρι τέλος του μήνα η Β Φάση Αναπληρωτών σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘΑ | Χιλιάδες παραμένουν τα κενά

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μέχρι 4 Οκτωβρίου η Β Φάση Αναπληρωτών σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας. Συγχρόνως σύμφωνα με τον  υπουργο, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα, δηλαδή τις επόμενες 15 μέρες.

Οι δικιές μας πληροφορίες συντάσσονται με αυτές του Συλλόγου Αναπληρωτών Φιλολόγων που όπως είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες, η Β φάση πιθανότατα θα ανακοινωθεί τέλος Σεπτεμβρίου. Ίσως αρχές Οκτωβρίου να γίνουν οι αναλήψεις υπηρεσίας στις διευθύνσεις, για λόγους εξοικονόμησης. Ελπίζουμε σε αντίστοιχη β φάση με την περσινή, ωστόσο οι φήμες μιλάνε για αρκετά πιο κάτω..Οψόμεθα..

Από αυτά που ανέφερε στη συνέντευξη της η υφυπουργός κρατάμε για άλλη μια φορα την προσπάθεια υποβάθμισης του πλήθους των κενών καθώς ανέφερε ότι θα καλυφθούν στη Β φάση κενά από μετακινήσεις, άδειες ή εγκυμοσύνες και ότι όλα τα άλλα έχουν ήδη καλυφθεί.

Δημοφιλή!!  Καταιγίδα υποβαθμίσεων σχολείων και στα Δωδεκάνησα - Πετσοκόβουν σχολεία και τμήματα πανελλαδικά

Φυσικά κάτι τέτοιο καμία απολύτως σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και αποτελεί εμπαιγμό απέναντι σε χιλιάδες μαθητές και γονείς που βιώνουν τις συνέπειες των χιλιάδων κενών στην εκπαίδευση.

 

Ακουστέ τη συνέντευξη της κ. Δόμνας  Μιχαηλίδο με τον Άρη Πορτοσάλτε

 

 

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου 12/9/2023

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω