ΒΕΛΟΣ

Εκκαθαρισμένοι Οριστικοί Πίνακες 1ΕΑ, 2ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ/2022 + Παλιά – Νέα θέση – Άτομα με παραπάνω από ένα πτυχίο | 2023-2024

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκκαθαρισμένοι Οριστικοί Πίνακες 1ΕΑ, 2ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ/2022 | 2023-2024 – Άτομα με παραπάνω από ένα πτυχίο – Παλιά – Νέα θέση

Ακολουθεί το εισαγωγικό σημείωμα του συναδέλφου δημιουργού Σάββα Παπαδοπούλου που δίνει και επεξηγήσεις του πίνακα

Εκκαθαρισμένοι Οριστικοί Πίνακες 1ΕΑ,2ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ/2022 2023-2024

– Η εκκαθάριση έγινε με βάση τον αριθμό ταυτότητας. Κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος διορίστηκε με διαφορετικό αριθμό ταυτότητας από αυτόν που βρίσκεται στους προσωρινούς πίνακες, δεν έχει αφαιρεθεί.
– Έχουν αφαιρεθεί όλοι όσοι έχουν διοριστεί, ανεξάρτητα από την ειδικότητα στην οποία διορίστηκαν (δηλαδή αν είχαν και 2ο πτυχίο ή διορίστηκαν στη γενική, έχουν αφαιρεθεί από όλους τους πίνακες στους οποίους περιέχονταν).
– Έχουν υπολογιστεί όλοι οι διορισμοί από το 2020 μέχρι και φέτος.
– Με μωβ χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 9/3/2020 σαν ΕΕΠ-ΕΒΠ κι αρνήθηκαν διορισμό. Αυτοί έχουν δικαίωμα να προσληφθούν ως αναπληρωτές. Τους μάρκαρα απλά για να έχετε την εξτρά πληροφορία ότι έχουν αρνηθεί μια φορά διορισμό.
– Με πορτοκαλί χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 19/8/2020 στην Ειδική Αγωγή κι αρνήθηκαν διορισμό. Κι αυτοί έχουν δικαίωμα να προσληφθούν ως αναπληρωτές μετά τις 19/8.
Το αρχείο είναι μεγάλο, οπότε υπομονή μέχρι να φορτώσει. Επίσης, αν μπουν πολλοί ταυτόχρονα και δε φορτώνει, δοκιμάστε άλλη στιγμή.
Αν δε σας ανοίγει, ανοίξτε το από υπολογιστή.

Παλιά – Νέα θέση
Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση παρακάτω. Ο πίνακας είναι ανεπίσημος, καθαρά βοηθητικός. Τον βάζω για να τον κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να τον επεξεργαστείτε όπως σας βολεύει εσάς.
  • Αν κάποιος έχει αλλάξει ταυτότητα από τους προηγούμενους πίνακες, τότε η παλιά του θέση και τα παλιά του μόρια θα είναι κενά. Δεν κάνω ταυτοποίηση με βάση το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο, γιατί υπάρχουν κι οι συνωνυμίες. Είναι σχετικά εύκολο να καταλάβετε πότε μια ταυτότητα είναι καινούρια. Ξεκινάει από ΑΟ και μετά (ΑΟ, ΑΠ, ΑΡ κλπ).
  • Χρησιμοποίησα τους πλήρεις πίνακες (με διορισμένους μέσα) κι όχι εκκαθαρισμένους, ώστε να απαντηθεί κι η απορία πολλών: “Αφού διορίστηκαν 500 στην ειδικότητα μου που ήταν πιο πάνω από μένα, θα έπρεπε να έχω ανέβει 500 θέσεις στους εκκαθαρισμένους κι έχω ανέβει μόνο 350. Γιατί;”. Τώρα θα μπορείτε να δείτε πόσοι που διορίστηκαν φέτος και πέρσι, στους νέους πίνακες είναι από κάτω σας κι όχι από πάνω σας, άρα με την εκκαθάριση τους δεν κερδίζετε θέσεις. Επίσης αυτό σημαίνει ότι η θέση σας θα είναι ίδια με τους επίσημους του ΑΣΕΠ κι όχι των εκκαθαρισμένων.
  • Οι διορισμένοι ήδη είναι χρωματισμένοι. Οι αδιόριστοι χωρίς χρώμα. Έχει διαφορετικά χρώματα, για διαφορετικές φάσεις διορισμών (θα τις αναλύσω παρακάτω). Αν βλέπετε κάποιον χρωματισμένο και να μην έχει την παλιά του θέση, αυτό μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα:
  1. Διορίστηκε στην ίδια ειδικότητα με αυτή του πίνακα αλλά στη γενική/ειδική
  2. Διορίστηκε σε άλλη ειδικότητα.
  • Αν λείπει κάποιος πίνακας, είναι γιατί δεν υπήρχε ο αντίστοιχος παλιός.
Τα διαφορετικά χρώματα σημαίνουν το εξής:
  • Μωβ: Είχαν διοριστεί 9/3/2020 ως ΕΕΠ-ΕΒΠ. Έχει παρέλθει η 3ετία οπότε έχουν δικαίωμα να διοριστούν/προσληφθούν ξανά.
  • Πορτοκαλί: Είχαν διοριστεί 19/8/2020 στην ειδική. Θα έχουν δικαίωμα να διοριστούν/προσληφθούν ξανά από τις 19/8/2023 και μετά. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να έχουν δικαίωμα από του χρόνου. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την πρόσκληση διορισμών.
  • Πράσινο: Είχαν διοριστεί 10/8/2021. Θα έχουν δικαίωμα να διοριστούν/προσληφθούν ξανά από τις 10/8/2024 και μετά.
  • Καφέ: Είχαν διοριστεί 20/12/2021. Θα έχουν δικαίωμα να διοριστούν/προσληφθούν ξανά από τις 20/12/2024 και μετά.
  • Γκρι: Είχαν διοριστεί 4/2/2022. Θα έχουν δικαίωμα να διοριστούν/προσληφθούν ξανά από τις 4/2/2025 και μετά.
  • Γαλάζιο: Είχαν διοριστεί 9/2/2022. Θα έχουν δικαίωμα να διοριστούν/προσληφθούν ξανά από τις 9/2/2025 και μετά.
  • Λαδί: Είχαν διοριστεί 16/8/2022. Θα έχουν δικαίωμα να διοριστούν/προσληφθούν ξανά από τις 16/8/2025 και μετά.
  • Κίτρινο: Διορίστηκαν το 2023. Θα έχουν δικαίωμα να διοριστούν/προσληφθούν ξανά αφότου συμπληρωθούν 3 χρόνια από το ΦΕΚ διορισμού τους (που αναμένεται) και μετά.

Άτομα με παραπάνω από ένα πτυχίο:

Καταγράφονται για κάθε ειδικότητα και κάθε πίνακα, αυτοί που βρίσκονται και σε άλλους πίνακες (έχουν παραπάνω από 1 πτυχίο), καθώς κι η θέση τους στους εν λόγω πίνακες.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω