θαυμαστικά

ΟΛΜΕ – ΔΟΕ: Τεράστια λάθη στους πίνακες ΑΣΕΠ – Να διορθωθούν άμεσα!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τεράστια λάθη στους πίνακες προσλήψεων για μία ακόμα φορά

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για τα λάθη στους πίνακες του ΑΣΕΠ

Για μια ακόμα χρονιά χιλιάδες αναπληρώτες/τριες βλέπουν να αμφισβητείται η δουλειά τους την επόμενη χρονιά στο δημόσιο σχολείο και να κινδυνεύουν να αποκλειστούν από την εργασία εξαιτίας λαθών στους προσωρινούς πίνακες από τους οποίους θα γίνουν οι φετινές προσλήψεις αναπληρωτών/τριών. Οι εκπαιδευτικοί ελαστικά εργαζόμενοι/ες που τρέχουν ανά την Ελλάδα, με πενιχρούς μισθούς, απολυμένες/οι κάθε Ιούνη, που δεν ξέρουν πού και αν θα βρίσκονται την επόμενη χρονιά, ήρθαν ξανά αντιμέτωποι/ες με την ανασφάλεια της ανεργίας και του αποκλεισμού από τους πίνακες προσλήψεων. Λάθη εξαιτίας ασάφειας του συστήματος, λάθη με διαφορετικά καταχωρημένα στοιχεία στον ΟΠΣΥΔ και άλλα στοιχεία στους πίνακες ανατρέπουν την σειρά στους πίνακες ή/και αποκλείουν συναδέλφους/ισσες. Πότε είναι νομικά επιτρεπτή η μείωση του ωραρίου ενός εκπαιδευτικού σε ιδιωτικό σχολείο

Δημοφιλή!!  Να αποσυρθεί τώρα η εγκύκλιος του Περιφερειακού Δ/ντη Αττικής - Κινητοποίηση Πέμπτη 11/7 στις 11.00 - Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Είναι πραγματικά εξοργιστικό να μην δίνεται η λύση της αποκατάστασης των λαθών από τους υπεύθυνους και να γινόμαστε μάρτυρες ενός «παιχνιδιού» απόδοσης ευθυνών αλλά όχι και προσπάθειας εξεύρεσης λύσεων μεταξύ Υ.ΠΑΙ.Θ.A. και Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Απαιτούμε να διορθωθούν άμεσα όλα τα λάθη και να γίνουν δεκτές όλες οι διορθώσεις των υποψηφίων, ούτως ώστε κανένας/καμία να μην βρεθεί αποκλεισμένος/η. Το ΑΣΕΠ να επισπεύσει τις διαδικασίες ελέγχου των ενστάσεων, ώστε οι προσλήψεις να γίνουν από τους οριστικούς και όχι από τους προσωρινούς πίνακες.

Κανένας αποκλεισμός από το δικαίωμα στην εργασία.

Πλήρη εργασιακά, εκπαιδευτικά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα στους/στις αναπληρωτές/τριες.

Κάλυψη εδώ και τώρα όλων  των πάγιων πραγματικών κενών στα σχολεία με μαζικούς μόνιμους διορισμούς.

Κι αν οι συνδικαλιστές δεν είναι τελικά ένα μάτσο τεμπέληδες;

Για το αρχείο σε pdf … εδώ

 

Να διορθωθούν άμεσα τα λάθη στους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ
363366647 3449698198678388 3890580340329875305 n
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω