pexels luciann photography 3580532 scaled

Κοινωνικός Τουρισμός 2023-2024: Αναρτήθηκαν τα Προσωρινά αποτελέσματα – Ενστάσεις από σήμερα Πέμπτη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κοινωνικός Τουρισμός 2023-2024: Αναρτήθηκαν τα Προσωρινά αποτελέσματα – Ενστάσεις από σήμερα Πέμπτη

Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Δικαιούχων και Απορριφθέντων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2023-2024 του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του www.dypa.gov.gr.

ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ: Χρηστικός οδηγός με ερωτήσεις και απαντήσεις

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν 300.000 δελτία κοινωνικού τουρισμού. Σημειώνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν σχεδόν 850.000 αιτήσεις για περίπου 1,5 εκατομμύριο επιταγές, σημειώνοντας ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος όλων των εποχών.

Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν ενιαία ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 15:00 έως το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 18:00.

Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos

Τρολια / Κυβερνοεπίθεση χάκερ και στον ΟΑΕΔ. Ένα εκατομμύριο χτυπήματα το δευτερόλεπτο σύμφωνα με πηγές της ΕΥΠ. “Το σύστημα ήταν προετοιμασμένο αλλά η επίθεση που δέχτηκε ήταν τεράστια”!! Υπομονή γιατί το σύστημα εχει πεσει λογω μεγάλης επισκεψιμοτητας!! Προφανώς οι δομές δεν αντέχουν όπως διατυμπανίζουν πολλοί πρώην..

Οι δικαιούχοι που υποβάλλουν ηλεκτρονική ένσταση πρέπει:

Δημοφιλή!!  Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 12 Ιουλίου 2024:

– να αναφέρουν με σαφήνεια τον λόγο της ένστασης και σε συνδυασμό με τον λόγο απόρριψης (π.χ. εσφαλμένη κατάταξη, πλήρωση των προϋποθέσεων επιλεξιμότητας κ.λπ.) και

– να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους επισυνάπτοντας στην ένστασή τους, μέσω ηλεκτρονικής σάρωσης, αποδεικτικά έγγραφα των ισχυρισμών αυτών. Ο τρόπος με τον οποίο αποδεικνύεται η πλήρωση των κριτηρίων επιλεξιμότητας και ανάθεσης περιγράφεται αναλυτικά στη Δημόσια Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων, Παράρτημα Μέρος 2, το οποίο θα πρέπει να συμβουλεύονται οι δικαιούχοι για την ορθή επισύναψη των δικαιολογητικών, όπου απαιτείται.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν θα εξετάζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα του ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω