1 1024x768 1

Β Αθήνας: Νέα κινητοποίηση για τα πειθαρχικά της τηλεκπαίδευσης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το ζήτημα με τις πειθαρχικές διώξεις και τις βαρύτατες κατηγορίες εναντίων συγκεκριμένων εκπαιδευτικών(όχι όλων) που αδυνατούσαν να πραγματοποιήσουν τηλεκπαίδευση, εν μέσω χιονιά, δεν μοιάζει να εκτονώνεται, αλλά έχουμε και νέα κινητοποίηση (19/6, 11.30) στα γραφεία της διεύθυνσης, όπως έχουν ανακοινώσει οι τοπικοί σύλλογοι. Διαβάστε αναλυτικά για το θέμα: Διεύθυνση σέρνει σε πειθαρχικό εκπαιδευτικούς με βαρύτατες κατηγορίες, επειδή δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση – Ξεσηκωμός από δεκάδες σωματεία και κινητοποίηση . Ακόμη θυμίζουμε την επεισοδιακή παράσταση διαμασρτυρίας που είχε οργανωθεί από τους συλλόγους εκπαιδευτικών πριν λίγες ημέρες: Υπό πολιορκία εκπαιδευτικών η διεύθυνση εκπαίδευσης Β Αθήνας – Βρίσκονται στο πλευρό των συναδέλφων τους που διώκονται για την τηλεκπαίδευση  .

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πρυτανεύσει το αυτονόητο και η λογική, ώστε να αποσυρθεί κάθε κατηγορία για τους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου εκπαιδευτικών Αμαρουσίου:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.

Άμεση παύση των πειθαρχικών διώξεων των συναδέλφων μας – μελών του Σ.Ε.Π.Ε. «Ο Περικλής» από τον Διευθυντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας

Νέα κινητοποίηση στη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 ώρα 11:30  

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα και δυναμικά τον αγώνα μας ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών συναδελφισσών μας – μελών του Σ. Ε. Π. Ε. «Ο Περικλής» που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας κο Χ. Μπαμπαρούτση.

Δημοφιλή!!  ΑΔΕΔΥ: Νομοσχέδιο-ταφόπλακα της δημόσιας ψυχικής Υγείας και της δημόσιας Απεξάρτησης δεν πρέπει να περάσει!

Επαναλαμβάνουμε ότι οι διώξεις είναι ανυπόστατες και παράνομες. Η προσπάθεια του ΥΠΑΙΘ στοχεύει να δημιουργήσει κλίμα φόβου, τρομοκρατίας και αυταρχισμού επιχειρώντας να επιβάλει την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης από το σπίτι των εκπαιδευτικών, με την ποινικοποίηση της μη δυνατότητας για πραγματοποίηση τηλεκπαίδευσης από το σπίτι. Επιδιώκουν δια μέσου της δίωξης των τριών συναδελφισσών μας, να κατισχύσει η αντίληψη ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να κάνει τηλεκπαίδευση από τον ιδιωτικό του χώρο και με δικά του μέσα οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει το ΥΠΑΙΘ καταστρατηγώντας βασικά εργασιακά δικαιώματα και λειτουργώντας ενάντια ακόμα και στη δική τους νομοθεσία όπως ισχύει ως τώρα.

Συμμετέχουμε στην νέα κοινή κινητοποίηση που διοργανώνει το Δ. Σ. του Σ. Ε. Π. Ε. «Ο Περικλής» στη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας (Λ. Κηφισιάς 18 & Γκύζη) τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 ώρα 11:30

Δημοφιλή!!  Καταγγελία για Ανοίκειες και Αλαζονικές Συμπεριφορές Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν οι συναδέλφισσές μας αλλά και μέχρι να δικαιωθούμε όλοι απέναντι στην τρομοκρατική πολιτική του ΥΠΑΙΘ που λειτουργεί επικίνδυνα και αντιπαιδαγωγικά για τους μαθητές μας και χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Απαιτούμε την άμεση παύση των πειθαρχικών διώξεων των συναδελφισσών μας!

4 1024x769 1

Διευθυντής εκπαίδευσης φρόντισε να λείπει, αλλά η αστυνομία ήταν εκεί, στη διαμαρτυρία ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών για την τηλεκπαίδευση

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω