the little mermaid official trai

Μικρή Γοργόνα: To IMDb αλλάζει τις “αξιολογήσεις” μετά από ρατσιστική εκστρατεία λάσπης για την επιλογή μιας μαύρης ηθοποιού ως Ariel!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μικρή Γοργόνα: To IMDb αλλάζει τις “αξιολογήσεις” μετά από ρατσιστική εκστρατεία λάσπης για την επιλογή μιας μαύρης ηθοποιού ως Ariel

Η εκστρατεία λάσπης για την ταινία “Η Μικρή Γοργόνα” είναι τόσο έντονη που το IMDb αναγκάστηκε να αναθεωρήσει το σύστημα αξιολόγησης της ταινίας

Η ταινία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για την επιλογή μιας μαύρης ηθοποιού ως Ariel

Το live-action ριμέικ της ταινίας “Η Μικρή Γοργόνα” της Disney σημείωσε μεγάλη επιτυχία στους κριτικούς, αλλά η επιλογή της Halle Bailey για τον ρόλο της Ariel έφερε αντιδράσεις σε ρατσιστές και επικριτές της ακροδεξιάς.

Και οι προσπάθειες να ματαιώσουν την επιτυχία της ταινίας οδήγησαν έναν από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς ιστότοπους του διαδικτύου να προσαρμόσει το σύστημα βαθμολογίας του για την ταινία.

Το IMDb δίνει προς το παρόν στην ταινία 7 στα 10, αλλά από τις περισσότερες από 33.000 κριτικές που έχουν υποβληθεί από χρήστες, περίπου 13.000 την έχουν κατατάξει ως ταινία με ένα αστέρι, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια βομβαρδισμού κριτικών.

Οπως αναφέρει το IMDB

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

“Ο μηχανισμός αξιολόγησης εντόπισε ασυνήθιστη δραστηριότητα ψηφοφορίας για αυτόν τον τίτλο. Για να διατηρηθεί η αξιοπιστία του συστήματός μας αξιολόγησης, έχει εφαρμοστεί ένας εναλλακτικός υπολογισμός στάθμισης”, έγραψε το IMDb σε ένα σημείωμα που σημειώνει την “ασυνήθιστη δραστηριότητα” στη σελίδα. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αναφέρει ο ιστότοπος, “μπορεί να εφαρμοστεί ένας εναλλακτικός υπολογισμός στάθμισης προκειμένου να διατηρηθεί η αξιοπιστία του συστήματός μας”.

 

Δημοφιλή!!  Διαμαρτυρία για διακρίσεις έναντι ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού των συνταξιούχων του πρώην ΟΑΕΕ
The Little Mermaid | Official Trailer
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω