ΠΙΝΑΚΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΑΕ/2022 – ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1&2ΓΕ/2023.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΑΕ/2022 – ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1&2ΓΕ/2023

Σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου του ΑΣΕΠ κ Θάνου Παπαϊωάννου και όπως τα δημοσίευσε ο συνάδελφος Αλέξανδρος Χρουτας στα κοινωνικά δίκτυα.
  • Προς το παρόν το κύριος βάρος έχει πέσει στην έκδοση των οριστικών της Ειδικής Αγωγής. Η 3ΕΑ βαδίζει στο στάδιο των κληρώσεων για τις πάρα πολλές ισοβαθμίες που θα γίνει εντός του Ιουνίου.
  • Ξεκίνησε και η εξέταση των ενστάσεων της 2, 4 και 5ΕΑ.
  • Για τα προσωρινά των εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης είναι νωρίς να κάνω εκτίμηση αφού πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η δουλειά των υπηρεσιών του Παιδείας πριν πιάσουμε εμείς δουλειά.
Υποσημείωση: Η διαδικασία ελέγχου και καταχώρισης στοιχείων (από τις υπηρεσίες/Διευθύνσεις Εκπαίδευσης χειρισμού φακέλου) συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29/05/2023 για τις προκηρύξεις ΓΕΝΙΚΗΣ αγωγής.
Οι προσλήψεις των αναπληρωτών στη γενική θα γίνουν από τους προσωρινούς νέους πίνακες
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω