ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Πρόεδρος του ΔΟΑΤΑΠ – Ορέστης Καλογήρου / Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόεδρος του ΔΟΑΤΑΠ / Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση

Τρία άτομα καταδικάστηκαν και υποχρεώθηκαν να καταβάλουν αποζημίωση για συκοφαντικές αναφορές και προσβολές στη Δήμητρα Φωτιάδου, συνταξιούχο δημοσιογράφο, για συκοφαντικές αναρτήσεις.

Συγκεκριμένα, πριν από τέσσερα χρόνια και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, η κ. Φωτιάδου είχε μοιραστεί μέσω Twitter “τη χαρά 4 συνταξιούχων της οικογένειας που μετά από χρόνια περικοπών πήραμε 13η σύνταξη. Και τη χαρά των δύο χαμηλόμισθων νέων μας που πήραν μέρισμα”, ανέφερε σε ανάρτησή της.

milamou: πλατφόρμα ψυχολογικής στήριξης με εθελοντές ψυχολόγους & συμβούλους ψυχικής υγείας

“Δέχτηκα ένα μπαράζ συκοφαντιών και ύβρεων, (κοπρίτες, παρασιτική οικογένεια, βδέλλες, χοιρομέρια κ.α.) συντονισμένα από το υπογάστριο της ΝΔ”, τονίζει η συνταξιούχος δημοσιογράφος.

Όπως περιγράφει, πρόκειται για τον μεγάλο εξαγωγέα της Κρήτης Φώτη Κόκοτο, τη μεταφράστρια Ρηγούλα Γεωργιάδου και τον καθηγητή του ΑΠΘ και διορισμένο πρόεδρο του ΔΟΑΤΑΠ από τη Νέα Δημοκρατία – προσωπική επιλογή της Νίκης Κεραμέως – Ορέστη Καλογήρου.

Μάλιστα, οι παραπάνω καλούνται να καταβάλουν στη δημοσιογράφο χρηματική αποζημίωση ύψους 5, 4 και 2 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένων των τόκων. ” Αυτό που θα ακολουθήσει είναι η συνέχεια στα δικαστήρια με τους υπόλοιπους αηδιαστικούς υβριστές”, προειδοποιεί η ίδια.

Δικαστική απόφαση: Αν κάνεις προσβλητικές αναρτήσεις (βρίζεις) μέσω κοινωνικών δικτύων έρχονται ποινές!!

Δημοφιλή!!  «Πικρός» Καφές: Νέες Αυξήσεις Τιμών Λόγω Επιστροφής του ΦΠΑ στο 24%

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
Ακριβώς 4 χρόνια πέρασαν από τότε,την προεκλογική περίοδο του 2019 που έγραψα σε ένα τουητ τη χαρά 4 συνταξιούχων της οικογένειας που μετά από χρόνια περικοπών πήραμε 13η σύνταξη. Και τη χαρά των δύο χαμηλόμισθων νέων μας που πήραν μερισμα. Δέχθηκα έναν ορυμαγδο συκοφαντιών και ύβρεων, (κοπρόσκυλα, οικογένεια παρασίτων, βδελλες,χαμουρες,κλπ) συντονισμένο από την υπογα της ΝΔ.
Κατέφυγα στα δικαστήρια και επιτέλους σήμερα ήρθε η δικαστική μου δικαίωση.
Υβριστές και συκοφάντες με την βούλα του δικαστηρίου είναι ο μεγαλοξενοδοχος της Κρήτης (Ελούντα Μάρε) Φώτης Κοκοτος, η μεταφράστρια Ρηγουλα Γεωργιάδου και ο καθηγητής ΑΠΘ και διορισθεις από τη ΝΔ πρόεδρος στον ΔΟΑΤΑΠ, Ορέστης Καλογήρου. Υποχρεούνται να μου καταβαλουν χρηματική αποζημίωση 5, 4 και 2 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, συν τους τόκους!
Έπεται συνέχεια στα δικαστήρια και με τους υπόλοιπους σιχαμερους υβριστές. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ναναμαυρωσει την καλή φήμη της οικογένειας που δημιούργησε ο πατέρας μου. Ένα ορφανό της προσφυγιάς που όπως έλεγε ως το θάνατο του και δακρυζε, “όλοι πίστευαν ότι θα γίνω αλήτης,αλλά εγώ έγινα ο καλύτερος νοικοκύρης με μια τιμια οικογένεια.”
Μπαμπά κοιμήσου ήσυχος. Θα συνεχίσω ως το τέλος..
ΥΓ
Ευχαριστίες στο βράχο που στάθηκε δίπλα μου κ κατέθεσε στο δικαστήριο τις αλήθειες μου Ευγενία Λουπάκη . Στους Σπύρος Κουζινόπουλος , Yannis Alexakis και Σταύρο Καπάκο, πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ που εκαναν ένορκες βεβαιώσεις. Στις φίλες καρδιάς Ελένη Λίζου , Vasso Bourantoni , Mary Orfanidi που ήταν δίπλα μου στο δικαστήριο και φυσικά στον γιο μου Alex Rakyat που δεν με άφησε στιγμη να πέσω.
Ευγνώμων και στον δικηγόρο μου Γιώργο Θεοδωροπουλο,που εξ αρχής ήταν σίγουρος για την δικαίωση μου.
Μεταξύ των ατόμων που κατέθεσαν εναντίον μου και υπέρ των εναγόμενων ήταν ο πληναδελφος από ΤΑ ΝΕΑ Ηλίας Κανέλλης, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, με δεξιό λόγο πια Άννα Διαμαντοπούλου, ο γνωστός hater του ΣΥΡΙΖΑ Άριστος Δοξιαδης, κά.

Εκλογές: Πρόγραμμα ΝΔ – Μητσοτάκη: για Παιδεία – Υγειά – Φόρους & Κατώτατο μισθό!!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω