MYSCHOOL

«ΕΠΕΣΕ» Το mySCHOOL – Σε αναμμένα κάρβουνα είναι εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«ΕΠΕΣΕ» Το mySCHOOL – Σε αναμμένα κάρβουνα είναι εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι!

Σύμφωνα με το paidis.com / Σε αναμμένα κάρβουνα είναι εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας, αφού σήμερα εδώ και περίπου μία ώρα το πληροφοριακό σύστημα my school του υπουργείου Παιδείας έχει πέσει με αποτέλεσμα σήμερα που είναι τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς και τα σχολεία θα πρέπει να ανεβάσουν στο σύστημα πληροφορίες για τον χαρακτηρισμό φοίτησης όλων των μαθητών, ώστε να γίνει γνωστό ποιοί θα μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις και ποιοί όχι αυτό να είναι αδύνατο και κανείς να μην μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα λυθεί το πρόβλημα.

Ενημέρωση myschool για τύπους αδειών που προστέθηκαν στην πλατφόρμα

Το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό αν αναλογιστεί κανείς ότι τόσο αύριο όσο και τη Δευτέρα τα σχολεία είναι κλειστά λόγω εκλογών και αμέσως μετά θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εξετάσεις.

Δημοφιλή!!  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

Χρονοδιαγράμματα για Πρωτοβάθμια – Δευτεροβάθμια: Πότε κλείνουν τα σχολεία & πότε ξεκινούν οι εξετάσεις!

Το paidis.com από το πρωί δέχεται παράπονα από διάφορα σχολεία, ενώ ανάλογα παράπονα δέχεται και η διεύθυνση β/βαθμιας εκπαίδευσης.

Αν μη τί άλλο την πιο δύσκολη ημέρα για τη φετινή σχολική χρονιά οι «άριστοι» της Κεραμέως έκαναν και πάλι το θαύμα τους.

Πηγή / paidis.com
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω