mobile g5e1f3ee0c 1920

Ανάστατοι οι χρήστες του Fb με τα ανεξέλεγκτα friend request!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι μη ελεγχόμενες προσκλήσεις φιλίας που στάλθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, εφόσον ο χρήστης έβλεπε ένα άλλο προφίλ, προσέβαλαν τα δισεκατομμύρια των χρηστών του Facebook.

Ανάστατοι οι χρήστες του Fb με τα ανεξέλεγκτα friend request!!

Ορισμένοι χρήστες του Facebook απαίτησαν να μπει τέλος στην “παρενόχληση”, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Υπήρξαν και εκείνοι που δήλωσαν ότι “αυτό είναι το πιο αστείο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στο Facebook”.

Το ίδιο το Facebook εξέδιδε αιτήματα φιλίας σε άλλα προφίλ κάθε φορά που κάποιος τα επισκεπτόταν για οποιονδήποτε λόγο, όπως ανακάλυψαν οι χρήστες. Δεν χρειαζόταν καν να κάνουν κλικ σε ένα σημείο ή να πατήσουν ένα κουμπί, με άλλα λόγια.

Turnitin: Λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής & από εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης Chat/Gtp!

Αφού έγινε γνωστό το ζήτημα και συζητήθηκε στο Twitter, η Meta εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε τη λύπη της για το πρόβλημα και το απέδωσε σε σφάλμα που είχε επιδιορθωθεί.

“Διορθώσαμε ένα σφάλμα που είχε ως αποτέλεσμα τα αιτήματα φιλίας να προωθούνται ακούσια στο Facebook μετά από μια πρόσφατη αναβάθμιση της εφαρμογής. Το σταματήσαμε και ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκάλεσε”, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της Meta.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω