ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ / 2019: Έχασα 3 διορισμούς για 3 ευρώ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ακολουθεί το μήνυμα της συναδέλφισσας που ανήκει σε αυτούς που αποκλείστηκαν από τους πίνακες του ΑΣΕΠ/ 2019 λόγω παραβόλου!!

Για να ξαναθυμηθούμε το ζήτημα, να ακουστούν δυο λέξεις. Ξεχνούμε πολύ γρήγορα, ως κοινωνία δηλαδή. Ωστόσο ήταν πολλά τα τρία χρόνια της ποινής, δυσκολευτήκαμε πολύ, εργάστηκα στα πιο απίθανα μέρη για να βγάλω μηνιάτικο, καθώς αποκλεισθήκαμε από τα πάντα (αναπληρωτής, ωρομίσθιος, ενισχυτική). Η υπουργός εν αρχή είπε ότι δεν θα προχωρούσε σε διορισμούς σε αυτή τη φάση, αλλά μετά την κατρακύλα των δημοσκοπήσεων λόγω του τρένου, το έπραξε.

Ωστόσο βόλεψε μια χαρά η απρόσωπη Υψηλή Πύλη του ΑΣΕΠ. Και προεκλογικά με υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν νοοούνται διορισμοί, ωστόσο μια χαρά έγιναν με τροποποιημένο ΦΕΚ. Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους.

Μια κυβέρνηση, αγαπητοί, εξασφαλίζει πρώτα κοινωνικό πρόσωπο κι όχι απρόσωπες ψηφιακές δράσεις χωρίς πρότερο έλεγχο, αλλιώς ας προσέχει τις πλατφόρμες της. Τώρα πώς συμμάζεψε την πλατφόρμα και το σύστημα δεν σε αφήνει να προχωρήσεις όταν καταθέτεις τα χαρτιά σου; Τότε τι σου έβγαζε; “επιτυχής υποβολή αιτήσεως”. Σωστά; Πέταξε το μπαλάκι στον Ασεπ και η ίδια ένιψε χείρας.

Δημοφιλή!!  Παρά τις πρόσφατες κυβερνητικές επικρίσεις, το ΑΣΕΠ λαμβάνει βραβείο CRI Pass 2023-2024

Για 3 ευρώ δεν νοείται αποκλεισμός τριώς ετών. Έχω διδακτορικό, δύο μεταπτυχιακά, 2 γλώσσαες, επιμόρφωση, προϋπηρεσία. Κι αυτά δεν έγιναν εν μία νυκτί. Ο κ. Θεοδωρικάκος που τόλμησε να ζητήσει τότε σχετική διευθέτηση του ζητήματος προ της τριετίας, έφυγε άπατος, αν θυμάστε με την εντολή “να μην αυτονομείται” στις απόψεις του.

Για το θέμα μιλήσατε όσο ήταν νωρίς, εδώ και δύο χρόνια κουβέντα, αγαπητοί δημοσιογράφοι. Γιατί δεν το θίγετε τώρα προεκλογικά;;;;;; Μιλούμε για οικογένειες που ζορίστηκαν. Δεν είμαι κανένα παιδάκι, 53 ετών με 10 ετή εργασία στην τριτοβάθμια.

Τι προβάλετε μονίμως; Τους διορισμούς. Έλεος! Τους αποκλεισμούς; Δεν βολεύει να τους θυμόμαστε, αγαπητοί δημοσιογράφοι. Πώς θα παριστάνουμε ότι είμαστε στο Χάρβαρντ της κ. Κεραμέως;

Γιατί να επαναφέρουμε τα σφάλματα του συστήματος του περιβόητου ΑΣΕΠ; Βρήκε ποτέ κανείς το δίκιο του από τον καφκικό αυτόν πύργο; Αν ήταν κανένα έγκλημα που πουλούσε, με συγχωρείτε, αλλιώς θα το διαχειριζόσαστε. Δυστυχώς!

Δημοφιλή!!  Στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο η 1ΓΤ/2024 - Η 2ΓΔ/2024 είναι στη φάση της τελική έγκρισης από το Υπουργείο Παιδείας

Με εκτίμηση

γ.θ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω