ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενημέρωση Patreas/Pde για τους 3.772 διορισμούς , ΠΥΣ, κατανομή σε Γενική εκπαίδευση & ΕΕΠ/ΕΒΠ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η ενημέρωση που υπήρξε πριν λίγο για τους διορισμούς από τον ΠΑΤΡΕΑ/FORUM/PDE για την κατανομή το ΠΥΣ και τις διαδικασίες που απομένουν!

“Η Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006 (ΦΕΚ Τεύχος A’ 280/28.12.2006), της οποίας η ισχύς έχει παραταθεί με την ΠΥΣ 34/2022 (ΦΕΚ Τεύχος A’ 244/29.12.2022) μέχρι 30/6/2023 (Σ.Σ. για τελευταία φορά, καθώς μετά θα ισχύει το άρθρο 20 του ν. 5027/2023), είναι τριμελής και αποτελείται από:

α) τον Υπουργό Εσωτερικών ως Πρόεδρο,
β) τον Υπουργό Οικονομικών και
γ) το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης.

Η Επιτροπή αυτή χορηγεί εγκρίσεις για κατ’ εξαίρεση (του ετήσιου προγραμματισμού) διορισμούς και προσλήψεις προσωπικού (καθώς και σύναψη συμβάσεων έργου) στους φορείς του Δημοσίου.

Δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο Υπουργικό Συμβούλιο για να υπογραφεί απόφαση έγκρισης.

Οι εγκριτικές αποφάσεις αυτής της Επιτροπής δεν ανήκουν στις δημοσιευτέες, αλλά μνημονεύονται σε άλλες Υπουργικές Αποφάσεις (εν προκειμένω στην Κ.Υ.Α. καθορισμού/κατανομής κατά κλάδο και ειδικότητα του αριθμού των κενών θέσεων που θα καλυφθούν με τον διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών).

Δημοφιλή!!  Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2023-2024: Πίνακες με την Κατανομή κατά Κλάδο/Ειδικότητα και Στατιστικά Στοιχεία

Η έγκριση για τους 3.772 διορισμούς (Σ.Σ. υπάρχουν και 5 συνταξιοδοτήσεις από ΚΕΔΑΣΥ, αν κάποιος έχει απορία πώς προέκυψε το 3.772) έχει υπογραφεί.

Η κατανομή δεν έχει κλειδώσει/υπογραφεί ακόμα, αλλά είναι θέμα να κάτσουν να ασχοληθούν 1-2 ώρες αυτοί που αποφάσισαν και πέρυσι. Οδηγός η εγκύκλιος των μετατάξεων.

Δηλ. Γενική και ολίγον ΕΕΠ.”

Ενημέρωση για διορισμούς – Παραιτήσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας 2023 (μετά τις ανακλήσεις) – Κεραμέως για διορισμούς!!

 

Εκκαθαρισμένοι πίνακες e-wall μετά από τους τελευταίους διορισμούς του 2022!!

 

Όλο το Χρονοδιάγραμμα Μόνιμων Διορισμών για το 2023!!

 

 

Πιστεύουμε οτι μέσα στην εβδομάδα θα εχει ολοκληρωθεί και δημοσιευθεί η κατανομή

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω