midena pro tou telous makarize p

Πάτερ Χ. Κοπανάκης: “Είμαστε πελάτες στις εργάτριες του σ#ξ αλλά τις λιθοβολούμε”!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τον Πάτερ είχα την τιμή να τον γνωρίσω πριν λίγα χρονιά που εργαζόμουν στο χωριό που λειτουργεί και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε όλοι μας ότι ήταν ένας ιερέας- επιστήμονας άνθρωπος που όλοι οι εκπαιδευτικοί θέλουμε διπλά τους, αλλά μας είχε κάνει εντύπωση ποσό κοντά βρισκόταν με όλο το χωριό που τον αντιμετώπιζε με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη. Ένας άνθρωπος που δεν μένει στα στεγανά και ανοίγει δρόμους που πολλοί φοβούνται να αγγίξουν όπως το παρακάτω θέμα.

 

Ένα διαφορετικό κήρυγμα από τον εν ενεργεία Ιερέα της Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας π Χαράλαμπο Κοπανάκη για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις ιερόδουλες.

Για την σεξ εργασία με βάση την παραβολή της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας ομίλησε στο κήρυγμά του χθες ο π Χαράλαμπος Κοπανάκης, κληρικός εν ενεργεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας στην Κρήτη.

Δημοφιλή!!  Το Υπουργείο Παιδείας Γυρίζει την Πλάτη στους Εκπαιδευτικούς Γονείς ΑΜΕΑ: Χωρίς Δικαίωμα Μετάθεσης Παρά τις Ανάγκες τους

Μεταξύ άλλων ανέφερε – Είμαστε οι άντρες πελάτες στις Εργάτριες του σεξ αλλά τις λιθοβολούμε, δεν δέχομαι τον όρο ΠΟΡΝΗ πρέπει να απαλειφθεί.

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Περί σεξεργασίας και άλλων τινών.

 

Απολογισμός της επιτροπής LIBE για την Δικαιοσύνη, τον δημοκρατικό έλεγχο, την Ισότητα, το κράτος δικαίου και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα!!

 

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Περί σεξεργασίας και άλλων τινών.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω