ΣΕΠΕ Ηλείας: ΑΜΕΣΗ σύσταση οργανικών θέσεων Θεατρικής Αγωγής!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοίνωση του ΣΕΠΕ – ΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Μετά από τις επίμονες εκκλήσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας, καμία ουσιαστική πρωτοβουλία δεν ελήφθη εκ μέρους του ΥΠΑΙΘ στην κατεύθυνση της σύστασης νέων οργανικών θέσεων Θεατρικής Αγωγής, πέραν της πρόθεσης για χαρτογράφηση των κενών και την καταγραφή τους από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σήμερα, άλλοι συνάδελφοί μας παραμένουν εγκλωβισμένοι μακριά από τους τόπους κατοικίας τους χωρίς τη δυνατότητα μετάθεσης, άλλοι αδιόριστοι έπειτα από χρόνια εργασίας και προσφοράς ως αναπληρωτές, και άλλοι άνεργοι, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στις αδιανόητες συνθήκες ζωής που βιώνουμε όλοι.

Θυμίζουμε ότι στον κλάδο των θεατρολόγων δεν πραγματοποιήθηκαν –πλην ενός, στην Ειδική Αγωγή–, διορισμοί την τελευταία φορά, λόγω μη ύπαρξης οργανικών κενών (!!!), τη στιγμή που εκατοντάδες συνάδελφοι Θεατρικής Αγωγής διδάσκουν στο δημόσιο σχολείο ως …αναπληρωτές. Αλήθεια, ποιους αναπληρώνουν;;;;;;

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πύργου & Αρχαίας Ολυμπίας συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας και συμπορεύεται στη διεκδίκηση της άμεσης σύστασης νέων οργανικών θέσεων:

  • ώστε να πραγματοποιηθούν μόνιμοι διορισμοί και να καλυφθούν όλα τα κενά σε όλους τους κλάδους και ειδικότητες, με γνώμονα το μέγιστο παιδαγωγικό όφελος
  • για να μπορέσουν να μετατεθούν όσοι συνάδελφοί μας το επιθυμούν
  • για να σταματήσει το αντιπαιδαγωγικό και αντιεπιστημονικό καθεστώς των αναθέσεων και κάθε εκπαιδευτικός να διδάσκει το αντικείμενο που σπούδασε
Δημοφιλή!!  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΩΝ 27ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΥΣΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ

Συνεχίζεται ο εμπαιγμος και η αδιαφορία για τους εκπ/κους θεατρικής αγωγής

 

Ψήφισμα σύστασης νέων οργανικών θέσεων – Α/ΒΘΜΙΑ & Δ/ΒΘΜΙΑ

 

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων καλεί όλους τους συναδέλφους στην Παράσταση Διαμαρτυρίας στο ΥΠΑΙΘ, την Παρασκευή 31/3 και ώρα 14.30’.

 

Για το Δ.Σ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω