D

Μέσα στη Δ/νση Α Αθήνας με παρούσα την αστυνομία, οι νεοδιόριστοι απαιτούν να γίνει αμέσως ΠΥΣΠΕ που θα αποφασίσει τη μονιμοποίηση τους

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εικόνες ελπίδας, αν εξαιρέσουμε την κλήση της αστυνομίας στο χώρο, υπήρξαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Α/βαθμιας διεύθυνσης Α Αθήνας. Οι νεοδιόριστοι εκεί δε σκύβουν το κεφάλι. Διεκδικούν τα δικαιώματά τους με την πολύτιμη στήριξη των πολύ ενεργών συλλόγων εκπαιδευτικών της περιοχής. Η συγκεκριμένη διεύθυνση αν και είχε εκδώσει διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης για τους νεοδιόριστούς της, ανακάλεσε αυτές τις αποφάσεις εκ των υστέρων.

Σήμερα λοιπόν είχαν προγραμματισμένη κινητοποίηση οι τοπικοί σύλλογοι της Α Αθήνας. Φτάνοντας στα γραφεία της διεύθυνσης αντίκρισαν δυνάμεις της αστυνομίας. Οι συγκεντρωμένη άγγιζαν τους 100. Μπήκαν στα γραφεία και απαίτησαν από το διευθυντή εκπαίδευσης να συγκαλέσει το ΠΥΣΠΕ με θέμα διάταξης την άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων. Ο διευθυντής αρνήθηκε, όπως αρνήθηκε να βάλει το θέμα και στην αυριανή προγραμματισμένε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν, σύμφωνα με επικεφαλείς των παρευρισκόμενων συλλόγων, ήταν ασφυκτικές με την ηγεσία να προσπαθεί να “δραπετεύσει” από την όλη κατάσταση για ώρα. Τελικά οι τελευταίοι διαδηλωτές αποχώρησαν γύρω στις 17.00, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για αύριο στις 10 πρωί, ώστε να παρέμβουν στο προγραμματισμένο ΠΥΣΠΕ. Δείτε τις εικόνες:

Δημοφιλή!!  Δ.Ο.Ε. / Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας  να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

D

Α

Β

Γ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω