elme kai sepe kerkyras stamatoun

ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Κέρκυρας σταματούν την πρώτη προσπάθεια αξιολόγησης (Βίντεο)!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από την ακύρωση της 1ης προσπάθειας ζωντανής παρατήρησης του μαθήματος, στα πλαίσια της αξιολόγησης στην Κέρκυρα!

Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα, ακυρώνουν την πρώτη απόπειρα αξιολόγησης.

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Κέρκυρας αναφέρει:

Ήδη από τον Αύγουστο του 2022 έχει συμπληρωθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διετία  των δόκιμων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής. Στο τέλος της φετινής χρονιάς, θα έρθει και η ώρα των συναδέλφων που διορίστηκαν το 2021.

Με βάση τον νόμο 4589/2019 με  τον οποίο πραγματοποιήθηκαν  οι διορισμοί στην εκπαίδευση, θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τις Διευθύνσεις η μονιμοποίηση των εκπαιδευτικών αυτών.

Κάποιες Διευθύνσεις έστειλαν τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης σε συναδέλφους μας και στη συνέχεια προχώρησαν στην ανάκληση των διαπιστωτικών πράξεων, επαναφέροντάς τους στο καθεστώς του δόκιμου εκπαιδευτικού, ενώ κάποιες άλλες δεν προχώρησαν καν στη μονιμοποίησή τους.

Χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο από το Υπουργείο Παιδείας και μόνο με προφορικές «παραινέσεις», προχώρησαν στις απαράδεκτες αυτές κινήσεις, εντείνοντας την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα των νεοδιόριστων συναδέλφων.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η συσπείρωση στο σωματείο είναι η καλύτερη ασπίδα των συναδέλφων, απέναντι στην προσπάθειά του υπουργείου να κατηγοριοποιήσει σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Αλήθεια, γιατί φοβάστε την αξιολόγηση;

Δημοφιλή!!  ΣΑΦ / Διορισμός Μόνιμων Φιλολόγων: Τέλος στην Ετήσια Αλλαγή Καθηγητών
ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Κέρκυρας σταματούν την πρώτη προσπάθεια αξιολόγησης στην Κέρκυρα

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω