κερ

Διαψεύδει η Υπουργός Παιδείας το Προεκλογικό “Σουαρέ” που της καταλογίζουν παρά το Εθνικό Πένθος!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρει το Kontra – Σάλος με σουαρέ της Υπουργού Παιδείας Κεραμέως παρά το Εθνικό Πένθος με νεκρούς φοιτητές στα Τέμπη – Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, αλλά όπως φαίνεται δεν εισακούσθηκε από όλους

 

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η υπουργός Παιδείας, αρνήθηκε την πληροφορία που μετέδωσε το KontraChannel, πως το βράδυ της Πέμπτης (σ.σ. δεύτερη ημέρα του εθνικού πένθους) βρέθηκε σε προεκλογικό σουαρέ προς τιμήν της σε κατάστημα της Κηφισιάς.

«Αθλιότητα. Η μεταμεσονύχτια αναφορά στο @KontraChannel για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ – με συνοδευτικό βίντεο από την προεκλογική μου συγκέντρωση του Ιουλίου 2019 (!) – συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία για την οποία θα κινηθώ νομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός.

Δημοφιλή!!  Νέες μη αναστρέψιμες παθήσεις – Τέλος στην επαναξιολόγηση από το ΚΕ.Π.Α.

«Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ακύρωσα όλες τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις μου με πολίτες. Ήμουνα σπίτι μου και δεν ήμουν σε κανένα μαγαζί στην Κηφισιά», συμπλήρωσε.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω