dytthessniki

Τα σχολειά δε θέλουν αξιολογητές, θέλουνε δασκάλους & καθηγητές-Παρανομείτε στην εισαγωγική επιμόρφωση, φώναξαν οι εκπ/κοι στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Για την Κεραμέως Άριστοι σημαίνει, Απεργοσπάστες, Γλείφτες και Υποταγμένοι! Πολλές δυνατές στιγμές, εικόνες, συνθήματα, όπως το προαναφερθέν και παλμός υπήρχαν στην παράσταση διαμαρτυρίας στη διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης από εκπαιδευτικούς. Ενδιαφέρον έχει το παρακάτω βίντεο με το μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ, Ντίνα Ρέππα να απευθύνεται στην ηγεσία της διεύθυνσης εκπαίδευσης και σε επιμορφωτές της διαβόητης πλέον “εισαγωγικής επιμόρφωσης” και σε απόλυτα ξεκάθαρο τόνο να τους λέει ότι παρανομούν και σε ότι αφορά την επιμόρφωση. Ξέρετε πολύ καλά ότι οποιαδήποτε εργασία εκτός ωραρίου, βάσει νομοθεσίας ή πρέπει να αποζημιώνεται ή δεν μπορεί να δημιουργεί βλάβη η μη συμμετοχή σε αυτήν, στον εκπαιδευτικό, παρόλα αυτά παρανομείτε. Ξέρετε ότι βάσει νομοθεσίας παρανομείτε και θα έπρεπε να κάνετε το αυτονόητο και να πείτε και στο υπουργείο, τον πολιτικό σας προϊστάμενο, ότι η επιμόρφωση όφειλε να γίνεται εντός ωραρίου, αντί αυτού παραβιάζετε μέχρι και τον αντιρατσιστικό νόμο μέσω της ίδιας επιμόρφωσης. Όταν κάποιος “επιμορφώνει” με λέξεις όπως “καταυλισμός στιγματισμένων” τότε ναι παραβιάζει τον αντιρατσιστικό νόμο….”Δεν θα υποταχθούμε σε όλα αυτά” ειπώθηκε στη συνέχεια και ότι η εκπαίδευση αντιστέκεται από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, ενώ ακόμα τονίστηκε προς τη διεύθυνση ότι παρανομεί συνειδήτα μη έχοντας μονιμοποιήσει ακόμη τους νεοδιόριστούς της όπως ήταν υποχρεωμένη εκ του νόμου. Με το να μην μονιμοποιήσετε τους νεοδιόριστούς σας στην αρχή της χρονιάς, βάλατε το χέρι σας σε όλο αυτό που κάνει σήμερα το υπουργείο παιδείας με την αξιολόγηση. Δείτε το βίντεο, αξίζει:

Δημοφιλή!!  Δ.Ο.Ε. / Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας  να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

Συνάδελφοι ίσως έχει έρθει η ώρα να τα ακούσουν όλα αυτά και σε άλλες διευθύνσεις, καθώς συνήθως οι προιστάνεοι/ες νίπτουν τας χείρας τους και τα ρίχνουν στο υπουργείο, είναι αυτοί όμως που βάζουν πλάτη για την εφαρμογή όλου αυτού του μίγματος της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής. Ας κλείσουμε με αυτό που είπε μια νεοδιόριστη: ” Έχω 19 χρόνια υπηρεσία έχω γυρίσει αναπληρώτρια όλη την Ελλάδα και με απολύατε κάθε καλοκαίρι, διορίστηκα στα 40 μου και τώρα με θεωρείται “νέα και άπειρη” και απαιτείται να σας παραδίδω εργασίες εκτός ωραρίου για να με επιμορφώσετε…ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω