thumbnail ΑΦΙΣΕΤΑ ΣΕΠΕ ΕΛΜΕ για ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 28 2 2 3 3

Προγραμματισμένες Κινητοποιήσεις Εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα – Αναλυτικός Προγραμματισμός Συλλόγων-ΕΛΜΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στην ανακοίνωση του Ζ συλλόγου Θεσσαλονίκης διαβάζουμε το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα των δράσεων και των κινητοποιήσεων που οργανώνουν οι εκπαιδευτικοί Αβάθμιας και Β/βάθμιας της συμπρωτεύουσας μέσα από τα σωματεία τους(Συλλόγους Εκπ/κων και ΕΛΜΕ). Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

Την Πέμπτη 23/2 τοποθετήθηκαν οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Με βάση αυτήν την εξέλιξη τo Δ.Σ. του Ζ΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσ/νίκης, υλοποιώντας αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης, της ΔΟΕ και του Συντονισμού των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ της πόλης, τροποποιεί και συγκεκριμενοποιεί το πρόγραμμα αγώνα ως εξής:

1) Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, 1.30μ.μ. οργανώνουμε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας των Σ.Ε.Π.Ε. και ΕΛΜΕ και αποκλεισμό των γραφείων των Συμβούλων Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης (Μονή Λαζαριστών)

2) Τετάρτη 1 Μαρτίου, 1.30μ.μ. οργανώνουμε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας των Σ.Ε.Π.Ε. και ΕΛΜΕ και αποκλεισμό των γραφείων των Συμβούλων Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Σαπφούς 44)

Δημοφιλή!!  Πατρέας για διορισμούς με σχόλια e-wall - Νούμερο στην τύχη, κατανομή στο περίπου, μείωση στο συνολικό αριθμό εργαζομένων στην εκπαίδευση

3) Την Παρασκευή 3 Μάρτη, 6.30μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου, οργανώνουμε πανεκπαιδευτική συγκέντρωση των Σ.Ε.Π.Ε. και ΕΛΜΕ για την ακύρωση της αξιολόγησης, την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και συνολικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική. Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς τα σωματεία εργαζομένων, τους γονείς, τους μαθητές και τους φοιτητές να συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Απευθυνόμαστε στους αγωνιζόμενους καλλιτέχνες και σπουδαστές να ενώσουμε τη φωνή μας και τις διεκδικήσεις μας και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση.

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

thumbnail ΑΦΙΣΕΤΑ ΣΕΠΕ ΕΛΜΕ για ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 28 2 2 3 3

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω