επιμορφ

Δύο εργασίες επιμόρφωσης 180ευρώ! – Οι αδιανόητες απαιτήσεις εργασιών της “Εισαγωγικής Επιμόρφωσης” πυροδοτούν ξανά το εμπόριο της ντροπής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ φαίνεται πως τα κάνανε στο ΙΕΠ σε σχέση με την εισαγωγική επιμόρφωση. Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα αναρωτιέται ποιος λαμπρός εγκέφαλος σκέφτηκε να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που ενώ διενεργείται “εκτός ωραρίου” και απευθύνεται σε χιλιάδες νεοδιόριστους, συγχρόνως απαιτεί και “500εργασίες και μικρο-εργασίες” με απίστευτο όγκο και απαιτήσεις; Ποιος είπε στους “ιθύνοντες” ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν και είναι διατεθειμένοι την ώρα που που οι όροι διεξαγωγής της επιμόρφωσης ισοπεδώνουν τα εργασιακά τους δικαιώματα, να αφιερώνουν δεκάδες εργατοώρες ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να εκπονούν εργασίες μεταπτυχιακού επιπέδου, ΧΩΡΙΣ να πρόκειται να λάβουν κανέναν τίτλο μεταπτυχιακού; Φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω ήταν να ξεκινήσει μια καινούργια “Μπίζνα παραπαιδείας” και να βγουν στο εμπόριο οι έτοιμες εργασίες για την εισαγωγική επιμόρφωση!

Δημοφιλή!!  Νέο νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Ως υπηρέτηση οργανικής θα μετρά ο χρόνος απόσπασης για τις ειδικές κατηγορίες

Είναι πραγματικά λυπηρό και ντροπιαστικό, αλλά την απόλυτη ευθύνη για αυτήν την κατάσταση έχει το ΙΕΠ που έθεσε αυτούς τους όρους και τις απαιτήσεις της επιμόρφωσης. Στην εποχή του chatGTP κύριοι και των αγορασμένων εργασιών, όταν σχεδιάζει κανείς μια επιμόρφωση που διεξάγεται σχεδόν με εκβιαστικούς όρους…δεν κάνει τέτοιο σχεδιασμό….Διαφορετικά καταλήγει εδώ:

επιμορφ

(Εικόνα από το Δημήτρη Μαριόλη)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω