taji

Κλείνει το τμήμα υποδοχής επειδή δεν είχε στελεχωθεί με εκπ/κο πλήρους ωραρίου – Αντιδράσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι προσλήψεις “μειωμένου ωραρίου” οδηγούν σε αδιέξοδο πολλές φορές, όπως αποδεικνύεται πάλι στην περίπτωση του Καματερού! Δημοσιεύουμε κείμενο διαμαρτυρίας που μας έστειλαν σχετικά με τον τερματισμό λειτουργίας του τμήματος υποδοχής στο 1ο Γυμνάσιο Καματερού:

Σε σχολείο της Γ’ Αθήνας κλείνει μεσούσης της χρονιάς το Τμήμα Υποδοχής Μεταναστών & Προσφύγων, το οποίο φιλοξενούσε ενδεικτικά μαθητές από Ουκρανία, Συρία, Ινδία κ.ά.

Ο λόγος είναι ότι, στην μέση της χρονιάς κάλεσαν την εκπαιδευτικό με πλήρες ωράριο σε άλλο σχολείο, αφού έως τώρα ήταν με πρόσληψη μειωμένου ωραρίου. Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων  ζητούν να μην κλείσει το Τμήμα Υποδοχής. Έχουν σταλεί ήδη κείμενο διαμαρτυρίας στη διεύθυνση Γ Αθήνας και αναμένονται περαιτέρω κινήσεις από τους γονείς.

 

Έχουμε λοιπόν άλλη μια περίπτωση που αποδεικνύει τον προβληματικό θεσμό του εκπαιδευτικού μειωμένου ωραρίου ο οποίος εκτός από το ότι εισάγει εργασιακές συνθήκες γαλέρας για τους εργαζομένους, διαλύει συγχρόνως και τη λειτουργία της δημόσιας εκπαίδευσης. Κάποια στιγμή αυτή η κατάσταση πρέπει επιτέλους να σταματήσει. 

Δημοφιλή!!  Αδιανόητο έγγραφο του Γεν.Γραμματέα απειλεί για χιλιοστή φορά Απεργούς εν μέσω καλοκαιριού

Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί στο Καματερό αλλά και παντού απαιτούν να λειτουργεί το τμήμα υποδοχής τους με το εκπαιδευτικό του.

Παλιά και χωρίς αντισεισμικούς ελέγχους πολλά σχολεία στην Ελλάδα – Θέλουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία!! Αυτά είναι τα “αξιολογημένα σχολεία” της κυρίας Κεραμέως…

 

Εκδόθηκαν οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 & 2ΓΕ/2023 – Υποβολή των αιτήσεων στις 7 Μαρτίου

 

Το gov.gr – Τώρα και στο Viber

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω