Τι ισχύει βήμα βήμα για την εισαγωγική επιμόρφωση μετα την 1η τηλεδιάσκεψη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τι ισχύει βήμα βήμα για την εισαγωγική επιμόρφωση μετα την 1η τηλεδιάσκεψη

1. Δεν ειπώθηκε κάτι για υποχρεωτικότητα ανοιχτής κάμερας (οποιος θέλει δεν την ανοίγει). Προτάθηκε να είναι ανοιχτή ώστε να είναι πιο φιλικό και γνώριμο το δωμάτιο επικοινωνίας.

3. Οι εργασίες δεν χρειάζεται να παραδίδονται σε διάστημα μιας εβδομάδας. Τελική ημερομηνία παράδοσης εργασιών είναι οι 7 εργάσιμες ημέρες μετά το πέρας της επιμόρφωσης (θα γίνει ερώτηση στο ΙΕΠ για επιβεβαίωση).

5. Οι γραπτές εργασίες πρέπει να έχουν συγκεκριμένη μορφή και έντυπο που θα γραφτούν ώστε να είναι αποδεκτές.

7. Κάθε φορά που ανεβαίνει μια γραπτή εργασία στην πλατφόρμα περνάει από λογισμικό λογοκλοπής.

9. Υποχρεωτικές είναι μόνο οι εργασίες που έχουν ένα checkbox δίπλα τους.

11. Τα κουίζ αυτοαξιολόγησης μπορούν να επαναληφθούν άπειρες φορές. Χρειάζεται συγκεκριμένο ποσοστό επιτυχίας για να θεωρούνται επιτυχημένα 70+%.

Δημοφιλή!!  Υποβολή Ενστάσεων, Επανεξετάσεων και Ανακλήσεων Αποσπάσεων: Άνοιξε το Σύστημα ΟΠΣΥΔ

13. Κάθε φορά που επαναλαμβάνεται ένα κουίζ, αν εμφανιστούν ίδιες ερωτήσεις τότε οι απαντήσεις τους θα έχουν διαφορετική σειρά.

15. Για να θεωρηθεί επιτυχής η παρακολούθηση της επιμόρφωσης πρέπει να υπάρχουν παρουσίες στις 19 από τις 24 ώρες.

17. Το σύστημα καταμετράει απευθείας την παρουσία ή όχι των συμμετεχόντων οπότε τυχόν καθυστέρηση στην αρχή της διάλεξης ή αποχώρηση πριν τη λήξη της διάλεξης μπορεί να σημαίνει απουσία.

 

ΙΕΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

Καθαρά ποσά των μόνιμων εκπαιδευτικών (πίνακας) – Ποιες κρατήσεις καταργούνται από 1/1/2023 στη μισθοδοσία για αναπληρωτές & μόνιμους εκπαιδευτικούς

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω