ΕΝΩΣΗ Δ/ΝΤΩΝ-Δ/ΝΤΡΙΩΝ: Συμμετοχή σε έρευνα του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος – Κύπρος – Προσφορά προς την Ένωση Διευθυντών/ντριών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αγαπητά μέλη της Ένωσης Διευθυντών/ντριών,

Το Τμήμα Ψυχολογίας σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μία έρευνα που δημιουργήθηκε για να διερευνήσει κατά πόσο ο φόρτος εργασίας των εκπαιδευτικών Α/βάθμιας εκπαίδευσης (δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων) σε Ελλάδα και Κύπρο επηρεάζει το ψυχολογικό τους ευ ζην και την υποκειμενική αντιλαμβανόμενη διδακτική αποτελεσματικότητα τους.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και η συμμετοχή σας δεν είναι υποχρεωτική.  Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 15΄. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αυτού θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά µε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ή σχετικά µε τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη µελέτη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το υπεύθυνο άτομο της ερευνητικής ομάδας Δρ Γλυκερία Ρέππα, Λέκτορα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος στο [email protected]y ή στο +30 6937037027.

 

Για να συμμετέχετε στην έρευνά μας πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWRML0FPjNVPmWmmtW4dDYawMbxmLdcLbgZd7OQu28arTOuw/viewform

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.


«Διαχείριση κρίσεων στους σχολικούς οργανισμούς» – Eπιμορφωτικό υλικό από την Ένωση Δ/ντων-Δ/ντριων 2022-23

 

ΦΕΚ του ΥΠ.ΕΣ για πρόληψη & αντιμετώπιση φαινομένων βίας & παρενόχλησης στην εργασία σε φορείς του Δημοσίου

 

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε για προσφορά που έγινε προς την Ένωσή μας και η οποία αφορά τη δυνατότητά σας να αποκτήσετε πρόσβαση με έκπτωση 50% (62€ για ετήσια πρόσβαση, 45€ για εξάμηνη πρόσβαση και 30€ για τρίμηνη πρόσβαση) σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό (20) on line courses στοχευμένων σε σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες (π.χ. διαχείριση κρίσεων, αντιμετώπιση περιστατικών ενδοσχολικής και εξωσχολικής παραβατικότητας, διαχείριση της διαφορετικότητας, κοκ) και οι εκπαιδευτικοί.

Δημοφιλή!!  ΙΕΠ / Υποβολή Έκθεσης Εξωτερικής Αξιολόγησης του έργου των σχολικών μονάδων σχ. έτους 2023-2024

Η πλατφόρμα ετοιμάστηκε από την εταιρεία ELSO (E-LEARNING SOLUTIONS) και την επιστημονική επιμέλεια του περιεχομένου της έχει το Παν/μιο Πελοποννήσου.

Ο σύνδεσμος της πλατφόρμας είναι https://elearning-solutions.getlearnworlds.com/

Η πλατφόρμα αυτή, θα ανανεώνεται διαρκώς με νέα courses που αντιστοιχούν σε προβλήματα που οι ίδιοι οι χρήστες (μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας) θα μας προτείνουν ενώ παράλληλα οι συνδρομητές μας θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε τακτικές ηλεκτρονικές επιμορφώσεις με τη μορφή webinars από το Παν/μιο Πελοποννήσου ενώ θα λαμβάνουν και μηνιαία newsletters με σύγχρονα εκπαιδευτικά θέματα και εξελίξεις.

Το κάθε course περιλαμβάνει:
·        Πρακτικές ιδέες και εφαρμόσιμες λύσεις για το κάθε πρόβλημα (όλα τα προβλήματα αναλύονται στο επίπεδο της πρόληψης, της αντιμετώπισης και της επαναφοράς μετά την αντιμετώπισή τους)
·        Τη βασική νομοθεσία που οι εκπαιδευτικοί πρέπει να γνωρίζουν για κάθε αντίστοιχο θέμα
·        Μελέτες περίπτωσης
·        Πρότυπα εγγράφων που το σχολείο μπορεί να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει σε κάθε περίπτωση (π.χ. Δελτία Τύπου, Αναφορές σε εκπαιδευτικές και άλλες αρχές, Άλλα υπηρεσιακά έγγραφα)
·        Πρόσθετο υλικό από αξιόπιστες εξωτερικές πηγές.

Δημοφιλή!!  Σχέδιο νόμου Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη: Κριτική για Άνιση Μοριοδότηση, Αόριστα Κριτήρια και Περιορισμούς στην Ψηφιακή Εκπαίδευση / ΠΕ.ΣΥ.Ε

Το υλικό κάθε course είναι πολυμεσικό (βίντεο, κείμενα, animations)  και διαδραστικό. Μπορείτε μάλιστα να δείτε δωρεάν ένα ανοιχτό μάθημα που αφορά έναν Οδηγό Προετοιμασίας για την Επιλογή Διευθυντών-ντριών Σχολικών Μονάδων: https://elearning-solutions.getlearnworlds.com/course/odigos-proetoimasias

Προκειμένου να αξιοποιήσετε την προσφορά απλά κατά την αγορά της συνδρομής, στη σελίδα πληρωμής, στο πεδίο ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙ; απλά πληκτρολογείτε τη λέξη 50UnionSc και πατάτε εξαργύρωση. Αυτόματα η τιμή στην Αγορά παίρνει 50% έκπτωση.

Να είστε πάντα καλά!

Το ΔΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω