Εξειδικευμένο Σεμινάριο Σχολικών Επιτροπών στη Θεσσαλονίκη scaled

ΕΠΑΦΟΣ: Εξειδικευμένο Σεμινάριο Σχολικών Επιτροπών στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αθήνα, 15/02/2023 – Ο ΕΠΑΦΟΣ οργανώνει ένα επίκαιρο σεμινάριο Σχολικών Επιτροπών στη Θεσσαλονίκη στις 10/03/2023 10:00 πμ για να σας ενημερώσει σχετικά με τα ζητήματα των Σχολικών Επιτροπών, όπως τους προσεχείς ελέγχους από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο είναι υπεύθυνο για την επίβλεψη των κρατικών δαπανών και των χρηματοοικονομικών πρακτικών και τα επόμενα χρόνια θα ξεκινήσουν οι τακτικοί έλεγχοι στις σχολικές επιτροπές. Η Υπηρεσία Επιτρόπου θα ελέγξει διαφορετικά έτη για να σας δώσει το «καλώς έχειν» (π.χ. για να βεβαιωθεί ότι οι σχολικές επιτροπές ακολουθούν τις κρατικές δαπάνες και τις οικονομικές κατευθυντήριες γραμμές).

Η συμμόρφωση με τους βασικούς κανονισμούς λειτουργίας είναι σημαντική για την επιτυχία του σχολείου και αυτό περιλαμβάνει αρκετούς κανόνες σχετικά με τα έσοδα, τα έξοδα και τις ενέργειες των διευθυντών.

Δημοφιλή!!  Σχέδιο νόμου Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη: Κριτική για Άνιση Μοριοδότηση, Αόριστα Κριτήρια και Περιορισμούς στην Ψηφιακή Εκπαίδευση / ΠΕ.ΣΥ.Ε

Οι Δημόσιοι Υπόλογοι, καθώς και η διαδικασία Εσωτερικού Ελέγχου, αποτελούν δύο διαφορετικούς τρόπους εξέτασης της απόδοσης των σχολικών επιτροπών απέναντι στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο εξειδικευμένος σύμβουλος του ΕΠΑΦΟΥ σε θέματα Σχολικών Επιτροπών, κύριος Λεωνίδας Γεωργίου, ο οποίος θα σας δώσει έγκυρες λύσεις σε οποιαδήποτε ζητήματα αντιμετωπίζουν οι Σχολικές Επιτροπές αυτήν την περίοδο.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο θα βρείτε εδώ.

 

Κρίσεις Διευθυντών: Πρόγραμμα (App) Υπολογισμού Μορίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω