Αίτημα για σύσταση Οργανικών Θέσεων Εκπαιδευτικών Πληροφορικής ΠΕ86

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αίτημα – κίνηση για σύσταση νέων οργανικών θέσεων στον κλάδο ΠΕ86 Πληροφορικής

 

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συνεχής αύξηση των προσλήψεων των εκπαιδευτικών Πληροφορικής τόσο στην Α΄βάθμια όσο και στην Β΄βάθμια εκπαίδευση.

Παρά την πολυετή προσφορά μας στα σχολεία της χώρας μας, θεωρούμε ότι βιώνουμε ένα συνεχή αποκλεισμό από τη διεκδίκηση μόνιμων θέσεων  Γενικής  και  Ειδικής Αγωγής, καθώς οι οργανικές θέσεις που συστήνονται για τον κλάδο μας είναι απειροελάχιστες. Ο μεγάλος αριθμός προσλήψεων αναπληρωτών της ειδικότητάς μας σε Γενική και Ειδική αγωγή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιστοιχηθεί με τις σχεδόν μηδαμινές οργανικές θέσεις ΠΕ86 που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να παρουσιάζονται ως δεδομένα.

Καλούμε όλους τους Εκπαιδευτικούς να βοηθήσουν στο θέμα των ελάχιστων διορισμών στον Κλάδο της Πληροφορικής ΠΕ86!

Δημοφιλή!!  Εξώδικο στην Α/βαθμια Α’ Αθήνας και στον Υπουργό κατέθεσαν σύλλογοι εκπαιδευτικών για τις απειλές από τα έγγραφα Κατσαρού και Νικολόπουλου

Τώρα θα δημιουργηθούν νέες οργανικές θέσεις και έτσι είναι μια ευκαιρία να μπουν περισσότεροι Πληροφορικοί στα σχολεία, δίνοντας μας ένα αξιοσέβαστο κομμάτι της πίτας των οργανικών θέσεων!

Είμαστε ένας Κλάδος πολύ χρήσιμος και δοτικός προς όλους τους συναδέλφους που ζητούν την βοήθειά μας. Είμαστε καλοί στο να φτιάχνουμε και να δημιουργούμε πράγματα και τα παιδιά μαθαίνουν από το παράδειγμά μας.

Σε μια εποχή όπου τα AI, οι startups και η Ρομποτική είναι και θα είναι στα φόρτε τους πιστεύω αξίζουμε περισσότερη προσοχή!

 

Υπογράψτε, αν επιθυμείτε, συμπληρώνοντας την → Φόρμα

Ψήφισμα σύστασης νέων οργανικών θέσεων – Α/ΒΘΜΙΑ & Δ/ΒΘΜΙΑ

οργανικες01 1336x1536 1 organikes2b 1335x1536 1

Κίνηση εκπαιδευτικών πληροφορικής ΠΕ86

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω