Εισήγηση για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στις ΣΜΕΑΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με χθεσινή εγκύκλιο το ΥΠΑΙΘ ζητά:

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 34 του ν.3699/2008 (Α΄199) και προκειμένου οι υπηρεσίες μας να εξετάσουν το θέμα της σύστασης νέων οργανικών θέσεων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), αποστέλλεται πίνακας excel με αλφαβητική ταξινόμηση ανά ΠΔΕ και περιοχή με όλες τις ΣΜΕΑΕ που έχουν μαθητικό δυναμικό και δίπλα τις υφιστάμενες οργανικές θέσεις μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ όπως έχουν κατανεμηθεί, σύμφωνα με στοιχεία που αντλήθηκαν από το myschool στις 29/11/2022 καθώς και από το αρχείο των υπηρεσιών μας.

 

Παρακαλείσθε όπως διαβιβάσετε άμεσα στα ΚΕΔΑΣΥ αρμοδιότητάς σας τον πίνακα προκειμένου να καταγράψουν στις κενές στήλες την εισήγησή τους για τη σύσταση των νέων θέσεων. Τα ΚΕΔΑΣΥ υποβάλλουν τον πίνακα συμπληρωμένο με σχετικό διαβιβαστικό προς τις ΠΔΕ, το αργότερο έως την Πέμπτη 09/02/2023.

Δημοφιλή!!  Αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

 

Οι ΠΔΕ αποστέλλουν τον πίνακα με σχετικό διαβιβαστικό, στο οποίο αναγράφονται τα διαβιβαστικά των ΚΕΔΑΣΥ αρμοδιότητάς τους (δεν χρειάζεται να αποσταλούν),

μόνο ηλεκτρονικά στο [email protected]

έως και τη Δευτέρα 13/02/2023.

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΠΤΣΗΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω