Έναρξη δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας για μαθητές Δημοτικού

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας για μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού, με σκοπό την προετοιμασία των μαθητών για συμμετοχή στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Αστροφυσικής Δημοτικού 2023.

Εγγραφές από 1η Φεβρουαρίου 2023 στο https://eclass.orionas.gr/
Τα μαθήματα είναι ασύγχρονα (σε βιντεομαθήματα) και οι μαθητές τα παρακολουθούν με τον δικό τους ρυθμό. Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό, μπορούν να μπουν με αυτόν, ενώ όσοι θα κάνουν 1η φορά εγγραφή πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρουν στο https://drive.google.com/file/d/1QixtnWptWRQOd8P3iE65BPsl-sVV85iA/view

Διδάσκει ο Αργύρης Δρίβας, Φυσικός στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου, αντιπρόεδρος ΔΣ «Ωρίων», βραβευμένος ως Έλληνας Ερασιτέχνης Αστρονόμος 2019 και μέλος της ελληνικής επιτροπής NAEC (National Astronomy Education Coordinators). Βοηθοί διδάσκοντος είναι οι φοιτήτριες Φυσικής Ευτυχία Βασιλείου, Γιώτα Ντόβα, Μαριλίνα Γκόνη και Παναγιώτα Μπατσέλα.

Δημοφιλή!!  Απομακρυσμένες περιοχές: Εκπαιδευτικοί Νηπιαγωγείων και Δημοτικών θα συμπληρώνουν ωράριο σε Γυμνάσια

ΙΕΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Στον 6ο Διαγωνισμό 2022, μαθητές της eclass του «Ωρίωνα» κατέκτησαν το 1ο, 2o και 3ο βραβείο και 11 από τους συνολικά 13 επαίνους!
Στον 5ο Διαγωνισμό 2021, μαθητές της eclass του «Ωρίωνα» κατέκτησαν το 1ο  2o και 3ο βραβείο και 9 από τους συνολικά 13 επαίνους!
Στον 4ο Διαγωνισμό 2020, μαθητές της eclass του «Ωρίωνα» κατέκτησαν το 1ο, 2o και 3ο βραβείο και 10 από τους συνολικά 12 επαίνους!

Τον Διαγωνισμό διοργανώνει η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Περισσότερα για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας δείτε στο https://contest.astronomos.gr/.

Τι είναι τα cookies και σε τι χρησιμεύουν; Πληροφορίες που όλοι οι χρήστες του internet πρέπει να ξέρουν…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω