Ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα προκήρυξης πινάκων γενικής ΑΣΕΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρει σε δημοσίευση του, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου

“Επειδή πολλοί ρωτάνε σχετικά με τον χρόνο έκδοσης των προκηρύξεων για τη γενική εκπαίδευση, θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι υπηρεσίες του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου Παιδείας είναι σε σχεδόν καθημερινή συνεργασία για την έκδοση των προκηρύξεων.

Στόχος μας είναι να τρέξουν οι αιτήσεις τον Φεβρουάριο για να προλάβουμε τις εκλογές αλλά και να εκδοθούν εγκαίρως τα προσωρινά αποτελέσματα σε σχέση με το άνοιγμα των σχολείων”.

 

Έχουμε γράψει και σε παλαιότερο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας πως στόχος του ΑΣΕΠ είναι να εκδώσει σύντομα τις προκηρύξεις και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου να ξεκινήσουν οι αιτήσεις, ώστε στη συνέχεια να «τρέξουν» με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες και οι πρώτοι πίνακες (προσωρινοί) να είναι έτοιμοι την άνοιξη του 2023.

Δημοφιλή!!  Έκδοση Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π. για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε. και Δ.Ε.

Βάσει των προσωρινών πινάκων αναμένεται να προκύψουν οι προσλήψεις αναπληρωτών γενικής παιδείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση την επόμενη σχολική χρονιά.

 

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΕΑ/2022

Τελειωτικό χτύπημα στην εκπαίδευση από Κεραμέως με δηλώσεις για νέο σύστημα διορισμών;

Διαφορές 3ΕΑ/2022 και 1Γ/2022 όσον αφορά την πιστοποίηση χρήσης Η/Υ:

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω