μοτοπορεία 590x376 1

Κινητοποίηση Εκπαιδευτικών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων: 10/1 Μοτοπορεία από το Πεδίον του Άρεως στο Υπουργείο παιδείας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κινητοποίηση για την Τρίτη 10/1/2023 διοργανώνουν οι εκπαιδευτικοί καλλιτεχνικών μαθημάτων στην Αθήνα με νέα, πρωτότυπη για την εκπαίδευση, μορφή. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 11.30 στο πεδίον του Άρεως από όπου θα ξεκινήσει μοτοπορεία, είτε μετάβαση με λεωφορεία, προς το Μαρούσι και το υπουργείο παιδείας. Στην κινητοποίηση καλεί και η ΟΛΜΕ με ανακοίνωσή της, προκηρύσσοντας τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας(11.00-14.00):

Τα αιτήματα της κινητοποίησης, όπως αναγράφεται παραπάνω αφορούν το νέο προεδρικό διάταγμα, με την ΟΛΜΕ να απαιτεί: “να αποσυρθούν από το Προεδρικό Διάταγμα οι αναφορές στις ειδικότητες των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στην τέχνη και τον πολιτισμό και να επανέλθουν τα επαγγέλματα τους στο καθεστώς ΤΕ (ή ΠΕ για όσους κλάδους ίσχυε).”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω