Γ φάση αιτημάτων για ΕΒΠ, Σχολικούς Νοσηλευτές – Με το άνοιγμα των σχολείων πρέπει να σταλούν στις διευθύνσεις εκπαίδευσης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διευθύνσεις εκπαίδευσης ενημερώνουν τις σχολικές τους μονάδες με μηνύματα, όπως το παρακάτω, υπενθυμίζοντας τους να αποστείλουν τα νέα αιτήματα για υποστήριξη των μαθητών τους από ΕΒΠ ή από σχολικό νοσηλευτή.

Δείτε:

“Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 73383/Δ3/15-06 -2022 Εγκυκλίου με θέμα «Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2022-2023.», σας ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία μας θα παραλάβει την Γ΄ Φάση αιτημάτων προς έγκριση ως ακολούθως:  έως την Τετάρτη, 11-01-2023, τους Πίνακες για Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, έως την Τετάρτη, 11-01-2023, τους Πίνακες για Σχολικό Νοσηλευτή.

Μεμονωμένα αιτήματα που προωθούνται ανεξάρτητα από τις ανωτέρω προθεσμίες δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Η πρόσκληση αφορά αποκλειστικά και μόνο σε αιτήματα για στήριξη από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και Σχολικό Νοσηλευτή. Επισήμανση: Αιτήματα γονέων/κηδεμόνων, που είτε κατατέθηκαν ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ για την Β΄ φάση είτε δεν εγκρίθηκαν λόγω εκπρόθεσμων δικαιολογητικών είτε γιατί δεν καταχωρίστηκαν ποτέ στους συνημμένους πίνακες, οφείλουν να υποβληθούν εκ νέου, εφόσον εξακολουθούν να επιθυμούν να λάβουν έγκριση για στήριξη.”

Είναι σημαντικό να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε να τρέξουν τη διαδικασία των δικαιολογητικών, όπως περιγράφεται στην εγκύκλιο του παραπάνω συνδέσμου, για να λάβουν οι μαθητές την απαιτούμενη υποστήριξη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω