Τέθηκε σε ψηφοφορία και καταψηφίστηκε η ανακαίνιση του γραφείου Διευθύντριας Εκπ/σης από σύλλογο εκπαιδευτικών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε ο εκπαιδευτικός κόσμος στην πληροφορία που δημοσιεύσαμε προχθές, σχετικά με το σύλλογο εκπαιδευτικών που σκεφτόταν να επιχορηγήσει τη διοίκηση! Ήταν φυσικό θα πει κανείς, μιας και η είδηση αυτής της ανακαίνισης μας άφησε άφωνους.. Δείτε:
Όσο απίστευτο όμως κι αν ακούστηκε σε όλους -ελπίζουμε- η επίμαχη πρόταση προς το ΔΣ του εν λόγω συλλόγου, τελικά ήταν αληθινή και μάλιστα δεν αποσύρθηκε, αλλά τέθηκε κανονικά σε ψηφοφορία, παίρνοντας μάλιστα και μια ψήφο(!), όπως μαθαίνουμε πάλι από την Ειρήνη Ασβεστά (μέλος ΔΣ της ΔΟΕ).
Δείτε την ανάρτηση της με την οποία μας ενημερώνει αναλυτικά για το τι έγινε:
Επιτέλους μια θετική εξέλιξη σχετικά με το θέμα της επίμαχης πρότασης που έβαλε σε ψηφοφορία στο ΔΣ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας και αφορούσε την οικονομική ενίσχυση της διοίκησης για την αλλαγή του δαπέδου.
Αρχικά αρνητικά ψήφισαν οι ΑΚΕ (Μαριάννα Κεσόγλου), ΑΣΕ (Β. Ποιμενίδης, Α. Κοσμίδου) και ΔΙΚΤΥΟ (Φ. Λάζος) και θετικά οι ΕΝ.ΕΚΠ. Τελικά απάντησε αρνητικά η ΔΑΚΕ και η ΔΗΣΥ . Ο Πρόεδρος(ΔΗΣΥ) τελικά δεν ψήφισε την πρόταση που έθεσε προς ψήφιση.
Είτε επικράτησε η “λογική”, είτε το “κράξιμο” δεν έχει σημασία. Ο καθένας κι η καθεμία θα βγάλει τα συμπεράσματά του/της.
Σημασία έχει πως η λογική των συναδέλφων που δεν θεωρεί θεμιτό τον εναγκαλισμό εκπαιδευτικών σωματείων και διοίκησης επικράτησε.
…γιατί ακόμα κι όταν ο γιαλός είναι στραβός πρέπει να κρατάμε τη ρότα για να μη μπατάρουμε.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω