kelli tungay 2LJ4rqK2qfU unsplash scaled

Καλάθι του Άη Βασίλη: Ποια παιχνίδια θα περιλαμβάνει – Πότε ξεκινά

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το «καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιλαμβάνει τρόφιμα για τα τραπέζια των εορτών, ενώ αυτό του «Αη Βασίλη» θα έχει παιχνίδια

 

Συνεργασία Ζ. Μακρή – Μιχ. Παπαδόπουλου για εκπτώσεις εισιτηρίων ΚΤΕΛ σε εκπαιδευτικούς

 

Έτσι, από αύριο Τετάρτη μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2022, στον χορό των εορταστικών προσφορών μπαίνουν οι επιχειρήσεις που πουλάνε παιδικά παιχνίδια με 10 κατηγορίες παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στο «καλάθι του Αη Βασίλη».

Οι κατηγορίες του καλαθιού, όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης:

  • επιτραπέζια παζλ
  • παιχνίδια κούκλες και άλλα αξεσουάρ
  • βρεφικά παιχνίδια
  • φιγούρες δράσης
  • παιχνίδια κατασκευών με τουβλάκια
  • αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες)
  • λούτρινα παιχνίδια
  • μουσικά παιχνίδια
  • τηλεκατευθυνόμενα
  • ηλεκτρικά παιχνίδια

Να αναφέρουμε ότι κάθε προϊόν που θα βρίσκεται στο «καλάθι» θα πρέπει να διατίθεται σε χαμηλή τιμή, ιδίως συγκριτικά με τα υπόλοιπα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ - Εντός της εβδομάδας αναμένεται η έναρξη των αιτήσεων / αιτήσεις με βάση το ΑΦΜ του δικαιούχου

kalathi12

Η τροπολογία σημειώνει πως, «οι υπόχρεοι τοποθετούν ευκρινές ειδικό σήμα στον χώρο πώλησης (ράφι) των προϊόντων που συμμετέχουν στο «καλάθι του Άϊ Βασίλη», καθώς και ευκρινή κατάλογο των προϊόντων που συνθέτουν το ‘καλάθι’ σε εμφανές σημείο στην είσοδο του καταστήματος, που συμπεριλαμβάνει τις τιμές στις οποίες προσφέρονται τα προϊόντα. Επιπρόσθετα, οι υπόχρεοι διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα που συμμετέχουν στο ‘καλάθι’ βρίσκονται στα καταστήματά τους σε επάρκεια και διατίθενται απρόσκοπτα στο καταναλωτικό κοινό».

Με βάση τη ρύθμιση, τα προϊόντα του καταλόγου μπορούν να διαφοροποιούνται κάθε φορά που αποστέλλεται από τους υπόχρεους νέος κατάλογος προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω