προσλήψεις αναπληρωτών

ΥΠΑΙΘ: Καταχώριση Λειτουργικών Κενών για προσλήψεις στην Ειδική Προκήρυξη 22-23

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κάλυψη Λειτουργικών Κενών Σχολικών Μονάδων Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, βάσει των διατάξεων ειδικής προκήρυξης [άρθρο 86 του ν. 4547/2018 (Α’ 102), όπως ισχύει]

 

Σε συνέχεια των προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκαν στις 21/11/2022 (Δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης) και 29/11/2022 (Γενική Εκπαίδευση) – και προκειμένου οι Υπηρεσίες μας να αξιολογήσουν το ενδεχόμενο ενεργοποίησης των διατάξεων του άρθρου 86 Ειδική προκήρυξη κάλυψης κενών σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής» του ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α΄), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 111 του ν. 4842/2021 (Α΄ 190) και ισχύει – παρακαλούμε να προβείτε στη καταχώριση των λειτουργικών αναγκών σας σε εκπ/κούς πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου για την κάλυψη των κενών των Σχολικών Μονάδων Γενικής Παιδείας, καθώς και των Δομών της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τα οποία προέκυψαν από μη αναλήψεις/παραιτήσεις/αναβαθμίσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών αλλά και λόγω μη επάρκειας του αριθμού των υποψηφίων στους αξιολογικούς πίνακες που έχουν υποβάλει δήλωση προτίμησης, και παραμένουν ακάλυπτα μετά και τις ως άνω φάσεις πρόσληψης, σύμφωνα και με τα συνοδευτικά αρχεία που θα σας αποσταλούν από τις υπηρεσίες μας.

Το ΟΠΣΥΔ θα είναι διαθέσιμο για την καταχώριση των σχετικών στοιχείων από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από τη Δευτέρα 5 μέχρι και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, προκειμένου στη συνέχεια οι οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία απαρέγκλιτα μέχρι και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022.

 

Όπως μας ενημέρωσε ο Πατρέας/pde: Θα πρέπει να εκδοθεί και η ειδική προκήρυξη

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω