317337559 676034794152976 5585761000544180192 n

Θα ‘ναι σα να διορίστηκες – αλλά δε θα έχεις διοριστεί! ΔΟΕ/ΟΛΜΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΟΕ/ΟΛΜΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

 

Σαν e-wall γράψαμε για μονιμοποίηση νεοδιόριστων από τις 2/10 και χτυπήσαμε συναγερμό. Από τότε παρακολουθούμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος “δράματος”. Τελευταία πράξη σήμερα, με την υφυπουργό να λέει ότι θα πάρει και πίσω όσες μονιμοποιήσεις έχουν ήδη γίνει.. Εμείς πιστεύουμε ότι δε νομιμοποιείται κανένας να ανακαλέσει τις πράξεις αυτές, καθώς είναι καθόλα νόμιμες! Τέτοιες πράξεις αντί να ακυρωθούν πρέπει να γίνουν για όλους τους νεοδιόριστους του 2020-2022. 

Μπράβο στους λίγους συλλόγους/ΕΛΜΕ που τρέξανε με κινητοποιήσεις και κατάφεραν να κερδίσουν τις μονιμοποιήσεις των μελών τους! Μπράβο στη μια(!) ΕΛΜΕ που ξέρουμε ότι κινήθηκε μέχρι και δικαστικά, ώστε να διασφαλίσει τα μέλη της. Όμως ΔΟΕ/ΟΛΜΕ δεν έχουν κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, πέρα από ανακοινώσεις. Απολύτως τίποτα! και ενώ έχουν επίσημα αιτήματα μελών τους (συλλόγων), ώστε να τους συνδράμουν για το θέμα.

Ρωτάμε: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; ΠΟΤΕ θα αναλάβουν το ζήτημα οι νομικές υπηρεσίες των ομοσπονδιών; Θα μας πουν αν νομιμοποιείται το ΥΠΑΙθ να κρατά ως δόκιμους τους νεοδιόριστους επ’ αόριστο; ΠΟΤΕ επιτέλους θα οργανώσουν συνδικαλιστικά και κινηματικά τη διεκδίκηση του αυτονόητου; Κάλιο αργά παρά ποτέ πάντως…Ας ελπίσουμε να ξυπνήσουν έστω και τώρα!

Δημοφιλή!!  10 ερωτήσεις και 10 απαντήσεις για το ζήτημα των ποινών σε απεργούς σχετικά με τη ΜΗ συμμετοχή στην αξιολογική διαδικασία

Το ζήτημα αφορά ΟΛΟΥΣ τους νεοδιόριστους(2020.2021.2022) και αυτή η γενιά που διεκδίκησε το διορισμό της, μετά από δεκαετίες εργασιακής εκμετάλλευσης πρέπει να ξαναβγεί μπροστά στο δρόμο.. το έχουμε ξανακάνει εξάλλου! ΔΕΝ έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.. Σε αυτούς που μας εκβιάζουν με τη μονιμοποίηση ακόμα και μετά το διορισμό οφείλουμε να απαντήσουμε:

Αυτοδίκαιη Μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των νεοδιόριστων ΕΔΩ και τώρα! Ούτε βήμα πίσω!

Γ.Σ.Ε.Ε. – Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων / «Γνωρίζω & Διεκδικώ τα Δικαιώματά μου»!

ΥΓ1: Αφού αρνείται το ΥΠΑΙΘ τη μονιμοποίηση, τότε να πάψει να “κοκορεύεται” για το ότι έκανε και μόνιμους διορισμούς!

ΥΓ2: Αλήθεια τόσο “λωτοφάγους” θεωρούν τους εκπαιδευτικούς που στο παρά 5 των εκλογών εμπαίζουν χιλιάδες ανθρώπους, χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα;

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω