olme

ΟΛΜΕ: Για το πρόγραμμα εισαγωγικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 21 Νοεμβρίου εκδόθηκε το ΦΕΚ 5939 που αφορά στην πραγματοποίηση προγράμματος εισαγωγικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών.

Στο άρθρο 1 αναφέρονται οι υπόχρεοι εισαγωγικής επιμόρφωσης αλλά και ποιες κατηγορίες εκπαιδευτικών δεν υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το εν λόγω πρόγραμμα.

Ωστόσο, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γενικής και ειδικής, που διορίστηκαν κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών 2020-2021 και 2021-2022 και εμφανίζονται ως υπόχρεοι παρακολούθησης, είχαν παρακολουθήσει το πρόγραμμα εισαγωγικής επιμόρφωσης κατά την υπηρέτησή τους ως αναπληρωτές/τριες τα προηγούμενα χρόνια και έχουν λάβει τη σχετική βεβαίωση.

Ζητάμε από το ΥΠΑΙΘ να εξαιρέσει όσους/ες εκπαιδευτικούς έχουν ήδη παρακολουθήσει το εισαγωγικό πρόγραμμα επιμόρφωσης τα προηγούμενα χρόνια και διαθέτουν τη σχετική βεβαίωση και να τους εντάξει στις κατηγορίες αυτών που δεν υποχρεούνται παρακολούθησης.

Δημοφιλή!!  Βγήκε προκήρυξη για προσλήψεις στις Σχολές Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών. Κλάδοι: ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ08, ΠΕ78, ΠΕ79. Αιτήσεις: 12-27/7

Για το αρχείο σε pdf … εδώ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω