ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-24 – ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ??

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σε επιστολή τους οι ΕΛΕ Αναφέρουν

ele

Όπως κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας έστειλε έγγραφο στο οποίο καλεί τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να εισηγηθούν τις μεταβολές των σχολικών μονάδων, προαγωγές ή υποβαθμίσεις, για το επόμενο σχολικό έτος.

 

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την περσινή χρόνια χάθηκαν 70 οργανικές θέσεις ΠΕ 70. Προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και ακολουθείται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο. Αρχικά, γίνεται εισήγηση από την ΔΙΠΕ Ηρακλείου η οποία πηγαίνει στην επιτροπή παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, έπειτα περνάει απο το Δημοτικό Συμβούλιο και επιστρέφει στην Πρωτοβάθμια όπου μέσω της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης αποστέλλεται στο Υπουργείο Παιδείας.

 

Στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου όπου πήγε η εισήγηση για τις υποβαθμισεις των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, υπήρχε εκπρόσωπος του συλλόγου εκπαιδευτικών Δ. Θεοτοκόπουλος!! Ως νεοεκλεγέντες Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου ζητάμε: – Την επαναφορά όλων των χαμένων οργανικών θέσεων.

 

Δημοφιλή!!  Προκήρυξη για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2024-2025

– Την ίδρυση νέων οργανικών θέσεων σε νηπιαγωγεία όπου για πολλά χρόνια είναι λειτουργικά αναβαθμισμένα. – Την ίδρυση των 500 περίπου Τ.Ε, όπου εκκρεμεί η υπογραφή της υπουργού εδω και τρία χρόνια.

 

ΥΓ Οφείλουν κάποιοι έστω και τώρα να απολογηθούν για την αμέλεια που επέδειξαν και 70 συνάδελφοι έχασαν τις οργανικές τους θέσεις!

 

Τηλέμαχος Παπαδόπουλος Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου

Άννα Στουμπίδη Αν. Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου


 

Απάντηση του Προέδρου – Συλλόγου Θεοτοκόπουλος Ηρακλειου

Photo Cover FB scaled e1609963152277 768x361

Θα περίμενα από συναδέλφους αιρετούς εκπροσώπους, που δήθεν κόπτονται για διαφάνεια και διεκδίκηση αιτημάτων, να μην εξαρτάται η συνδικαλιστική τους παρουσία από τη συνεχή αναζήτηση εχθρών και αντιπάλων.

Επί της ουσίας, στη δημοτική επιτροπή παιδείας του δήμου Ηρακλείου, ποτέ δεν ήρθε η συγκεκριμένη εισήγηση και το γνωρίζουν καλά.

Όπως γνωρίζουν καλά τις κινητοποιήσεις και τις παρεμβάσεις του Συλλόγου μας, και στις οποίες τους περιμένουμε να συμμετέχουν !

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω