ΑΘΩΩΘΗΚΕ η συναδέλφισσα νηπιαγωγός που είχε διωχθεί πρωτόβαθμα για “αμέλεια” ΑΔΙΚΑ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Εκ μέρους του ΔΣ της ΔΟΕ παρευρέθηκε στο δικαστήριο ο Ζορμπάς Αχιλλέας, Ειδικός Γραμματέας του ΔΣ της ΔΟΕ και μας ενημερώνει!!
“Σήμερα, 17/11 στη Χίο ΑΘΩΩΘΗΚΕ η συναδέλφισσα νηπιαγωγός που είχε διωχθεί πρωτόβαθμα για “αμέλεια”, άδικα, λόγω ατυχήματος σε μαθητή που έγινε στην τάξη της κατά τη διάρκεια της σίτισης στο ολοήμερο τμήμα, ενώ η ίδια ήταν παρούσα και εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά της.
Το ατυχές αυτό περιστατικό ανέδειξε τις επισφαλείς για μαθητές και εκπαιδευτικούς συνθήκες που επικρατούν στα ολοήμερα νηπιαγωγεία.
Η αθώωση της συναδέλφισσας, αποτελεί ένα ηχηρό κατηγορώ διαχρονικά στις ηγεσίες του ΥΠΑΙΘ για την αποκλειστική ευθύνη να εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να εφαρμοστεί η Δίχρονη Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση παρέχοντας στους μαθητές και τις μαθήτριες μας ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον και στοχεύοντας στην ουσιαστική αναβάθμιση του παιδαγωγικού έργου των Νηπιαγωγών. Η απόφαση είναι παρακαταθήκη ενάντια στη διαρκή στοχοποίηση των εκπαιδευτικών και τη μετατροπή τους σε εξιλαστήρια θύματα για όλα προβλήματα στο δημόσιο σχολειο.
Η συγκλονιστική συμπαράσταση σήμερα από δεκάδες εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου μας γεμίζει αισιοδοξία! Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χίου και σε όλους τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που στάθηκαν δίπλα στην Νηπιαγωγό.
Κανένας μόνος, καμία μόνη!
Ένας για όλους και όλοι για έναν!”
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω