ΣΕΠΕ Φυλής – Με ΑΠΟΧΗ 86,6% απάντησαν οι εκπ/κοί της Δυτ. Αττικής στις εκλογές της ντροπής! – 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ–ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΑΥΤΕΙΑ 11.00

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υπερασπιζόμαστε τα σωματεία μας!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ – Συγκέντρωση στα Χαυτεία 11πμ

http://www.p-e-filis.gr/?p=4113

Με σαρωτικά ποσοστά αποχής απάντησε και πάλι η μαχόμενη βάση των εκπαιδευτικών στις ηλεκτρονικές ψευτοεκλογές γυρνώντας την πλάτη:

  • Στην Κεραμέως και την αντιεκπαιδευτική πολιτική της (υποχρηματοδότηση, κενά στην εκπαίδευση, αξιολόγηση, μέντορες, εξετάσεις PISA, απαξίωση των συλλ. διδασκόντων) αλλά και στην πολιτική φτωχοποίησης, ακρίβειας, καταστολής που επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ
  • Στον εργοδοτικό συνδικαλισμό που συμμετείχε και στήριξε το σχέδιο της Κεραμέως
  • Στην προσπάθεια χτυπήματος του ζωντανού μαχητικού εκπαιδευτικού κινήματος και την επιβολή του ν. Χατζιδάκη

Χαιρετίζουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων και συναδελφισσών που συντάχθηκε με το κάλεσμα του Συλλόγου μας και συνολικά των 48 Συλλόγων Π.Ε. και των 37 ΕΛΜΕ που έδωσαν τη μάχη ενάντια στις ψευτοεκλογές της χειραγώγησης και διάλυσης των σωματείων μας.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών παρωδία αποτυπώνονται ως εξής:

Από τους 1690 εγγεγραμμένους ψήφισαν:

226 για το ΠΥΣΠΕ

227 για το ΑΠΥΣΠΕ

222 για το ΚΥΠΣΕ

Οι ηλεκτρονικές «εκλογές» απονομιμοποιήθηκαν από τη βάση του κλάδου. Καλούμε όσους εκλέγουν από αυτή την απαράδεκτη διαδικασία να παραιτηθούν.

Δημοφιλή!!  ΣΑΦ / Διορισμός Μόνιμων Φιλολόγων: Τέλος στην Ετήσια Αλλαγή Καθηγητών

Απαιτούμε την άμεση κατάργηση του άρθρου 22 του νόμου 4728/20 και της εφαρμοστικής Υ.Α. (Φ. 350/52/139940) όπου ορίζεται ότι η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια γίνεται με ηλεκτρονική ψηφοφορία και καλούμε το ΥΠΑΙΘ να επαναλάβει άμεσα τις εκλογές με δια ζώσης διαδικασία και έλεγχό της από τα σωματεία.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ελεύθερες δημοκρατικές δια ζώσης εκλογές, για το δικαίωμα οι εκπαιδευτικοί να ψηφίζουν αυτό που θέλουν μυστικά, καθολικά, μοναδικά, άφοβα.

 

ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ στα ΧΑΥΤΕΙΑ, 9/11, 11.00 π.μ.

 

%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE %CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1 2 page 00011

ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΡΑ!

ΕΙΡΗΝΗ, ΨΩΜΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ! 

ανακοίνωση-κάλεσμα του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. “Ηρώ Κωνσταντοπούλου”

 

Δελτίο τύπου από τη σύσκεψη συντονισμού του αγώνα στις 3/11

 

sullalhthrio

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3/11 στα γραφεία της ΔΟΕ σύσκεψη συντονισμού του αγώνα που κάλεσαν 5 πρωτοβάθμια σωματεία για την οργάνωση της απεργίας στις 9 Νοέμβρη και την διαμόρφωση αγωνιστικού σχεδίου για τη συνέχεια του αγώνα μετά την απεργία. Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα σωματεία ΣΕΠΕ Κ. Σωτηρίου, Σύλλογος Βιβλίου Χάρτου και Ψηφιακών Μέσων, ΕΛΜΕ Ανω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, ΣΕΠΕ Ηρώ Κωνσταντοπούλου, ΣΕΠΕ Αριστοτέλης, Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Έρευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Σωματείο Εργαζομένων στο ΤΕΕ, Β ΕΛΜΕ Αθήνας. Συμμετείχαν συλλογικότητες γειτονιάς όπως η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας, η Εργατική Λέσχη Ν. Ιωνίας και η Λαϊκή συνέλευση Σεπολίων – Κολωνού και εργατικές συλλογικότητες όπως η Ταξική Κίνηση για την εργατική χειραφέτηση, η Ταξική Πορεία, οι Αγωνιστικές Κινήσεις, η Εργατική Συμμαχία στα δυτικά και άλλοι αγωνιστές

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω