υπαιθα

Σε οπαδική/κομματική εφημερίδα μετατρέπεται το επίσημο site του υπουργείου παιδείας;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στο e-wall δεν υπερασπιζόμαστε κανένα κόμμα ούτε μπαίνουμε στην κομματική αντιπαράθεση. Πρόσφατα μάλιστα επικρίναμε την αξιωματική αντιπολίτευση για τους διορισμούς που είχε τάξει για το σχολικό έτος 2016-2017 και ποτέ δεν έκανε.

Από την άλλη το ίδιο το επίσημο site του Υπουργείο Παιδείας φαίνεται πως μπαίνει στην κομματική αντιπαράθεση. Μετατρέπεται ανά στιγμές μάλιστα σε κανονική “οπαδική εφημερίδα”. Ας δούμε μία από τις τελευταίες δημοσιεύσεις του:

310686665 643642527140937 2308602281570812407 n

Μάλιστα όπως διαβάζουμε πρόκειται για ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΥΠΑΙΘ! Ενδιαφέρουσα η άποψη που έχουν στο υπουργείο για το ρόλο ενός γραφείο τύπου, ότι δηλαδή πρέπει να απαντάει στο βασικό κομματικό αντίπαλο της κυβέρνησης, με κομματικού τύπου ανακοινώσεις, αλλά κατά τη γνώμη μας είναι τελείως λανθασμένη και αντιθεσμική.

Δημοφιλή!!  Το ΥΠΑΙΘΑ καλεί σε παράνομες πράξεις Δ/ντες Εκπ/σης & μέλη ΠΥΣΠΕ - Να μη το δεχτούν - Θα αντιμετωπιστούν με κάθε νομικό και συνδικαλιστικό μέσο - Κινητοποίηση Υπουργείο Παιδείας

Είναι δυνατόν ο διαδικτυακός χώρος ενός τεράστιου κρατικού φορέα, όπως το υπουργείο παιδείας, να γίνεται χώρος φιλοξενίας κομματικών δημοσιεύσεων; Το site του υπουργείου, όπως και κάθε ιστότοπος υπηρεσίας, είναι η βιτρίνα του θεσμού πλέον. Αλήθεια αν θέλουμε να ενημερωθούμε για τις δράσεις και τα νέα του υπουργείου παιδείας που αφορούν όλους τους Έλληνες γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που να μπαίνουμε; Στο site της νέας δημοκρατίας ίσως;

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω