Πεσμένο το site του ΟΠΣΥΔ από νωρίς χθες το βράδυ-Πολλοί προσληφθέντες Β φάσης δεν μπόρεσαν να κάνουν δήλωση τοποθέτησης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πάνω από 10 μηνύματα δεχθήκαμε χθες το βράδυ, από συναδέλφους σε αγωνία που μας ενημέρωναν ότι το κεντρικό site του ΟΠΣΥΔ δεν άνοιγε. Θυμίζουμε ότι μέχρι χθες το βράδυ ήταν η διορία των συναδέλφων αναπληρωτών που έχουν προληφθεί στη ΄Β φάση, ώστε να δηλώσουν σχολεία για την τοποθέτησή τους. Αυτή τη στιγμή πάρα πολλοί συνάδελφοι φαίνεται στο σύστημα ότι δεν έχουν καταθέσει δήλωση τοποθέτησης, χωρίς όμως αυτό να είναι με δική τους υπαιτιότητα.

αρχείο λήψης

Από τη στιγμή που μιλάμε για τεχνικό πρόβλημα, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά η υπηρεσία και πρέπει το ζήτημα να λυθεί άμεσα, σήμερα. Πρέπει να δοθεί άμεσα παράταση για τη δήλωση προτίμησης σχολείων μέσω ΟΠΣΥΔ ή εναλλακτικά να γίνουν απευθείας δηλώσεις τοποθέτησης στις διευθύνσεις εκπαίδευσης, εξάλλου βάσει νόμου οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών είναι υπό την ευθύνη της διεύθυνσης εκπαίδευσης ή οποία έχει δικαίωμα να ζητήσει και να δεχθεί αιτήσεις προτίμησης. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο πρέπει να δοθεί άμεσα λύση, μιας και οι συνάδελφοι είναι ανάστατοι από εχθές.

 

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων για την 1ΓΤ/2024 - TΕ01, TE02, ΤΕ16

Καλό θα ήταν όποιος εκπαιδευτικός είχε ανάλογο πρόβλημα να επικοινωνήσει άμεσα με τη διεύθυνση όπου έχει προσληφθεί και να ενημερώσει, ζητώντας να λυθεί θέμα. Σε κάθε περίπτωση θα είναι αδιανόητο να θεωρηθεί από την υπηρεσία ότι οι συνάδελφοι αυτοί απλώς δεν κατέθεσαν δήλωση σχολείων και να τοποθετηθούν, χωρίς να ληφθεί υπόψιν η προτίμησή τους.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω