Μέντορες-Συντονιστές: Κινητοποίηση στη Διεύθυνση Π.Ε. Ρεθύμνου στις 26/9 στις 12.30

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου απέναντι στον αυταρχισμό της υπ. Παιδείας που για μια ακόμη φορά σέρνει τους εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια, σε συνέχεια της κυβερνητικής καταστολής του κινήματος, καλεί κάθε συνάδελφο/ισσα, Σύλλογο Διδασκόντων, Διευθυντές/τριες να υπογράψουν δυναμικά, να πρωτοκολλήσουν και να αποστείλουν στο ΣΕΠΕ Ρεθύμνου τη Δήλωση της Απεργίας Αποχής της ΔΟΕ, από κάθε καθήκον που σχετίζεται με τις Υπουργικές αποφάσεις για τον ορισμό του «Παιδαγωγικού Συμβούλου – Μέντορα» (υπ’ αρ. Φ12/102919/ΓΔ4 Υπουργικής Απόφασης) και του «Ενδοσχολικού Συντονιστή» (υπ’ αρ. Φ12/102913/ΓΔ4 Υπουργικής Απόφασης).

Η Απεργία Αποχή βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και το ρεύμα αντίστασης απέναντι στα αντιεκπαιδευτικά σχέδια του ΥΠΑΙΘ πρέπει να εκφραστεί και να πάρει χαρακτηριστικά συνολικής αντιπαράθεσης εν όψει και της Απεργίας της 9ης Νοεμβρίου.

Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, καλεί σε κινητοποίηση στη Διεύθυνση Π.Ε. Ρεθύμνου στις 12:30, χρησιμοποιώντας τη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία (11:30 μέχρι 13:15 για το πρωινό και από 13:15 έως τις 17:30 για το ολοήμερο).

Δημοφιλή!!  Εντατικοποίηση Κινητοποιήσεων: Η Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. Απαιτεί Αμεσότητα στις Υποσχέσεις για Διορισμούς και Βελτιώσεις στη Φυσική Αγωγή

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Ο αγώνας μας για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του σχολείου, των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών συνεχίζεται ώστε να μην υλοποιηθούν τα αντιεκπαιδευτικά σχέδια του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης.

Τη μάχη θα τη δώσουμε οργανωμένα, συλλογικά, μαζικά και μαχητικά!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Παπαδόπουλος

📌Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου,

Κύλιση προς τα επάνω