ΠΑΣΑΔ

O ΠΑΣΑΔ ζητάει τη στήριξή και την εγγραφή νέων μελών, προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΑΔ ALERT 🚨

 

O ΠΑΣΑΔ κρούει τον κώδωνα και ζητάει ανοιχτά τη στήριξή σας και την εγγραφή νέων μελών, προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται.

Μετά τους διορισμούς των 2 τελευταίων χρόνων, τα μέλη που διορίστηκαν αναγκαστικά διαγράφονται, διότι ο ΠΑΣΑΔ είναι σύλλογος -αποκλειστικά- αναπληρωτών.

 

Ο ΠΑΣΑΔ είναι τα μέλη του. Μέλος όμως δε γίνεται κάποιος μόνο αν ακολουθεί τον σύλλογο στο Facebook ή αν κάνει like στις δημοσιεύσεις μας. Μέλη είναι οι εγγεγραμμένοι και οικονομικώς τακτοποιημένοι συνάδελφοι. Γιατί μόνο με ΕΝΕΡΓΑ μέλη μπορούμε να έχουμε λόγο ύπαρξης, φωνή και δύναμη.

Ο ΠΑΣΑΔ ήταν πάντα εδώ για να σας λύνει απορίες, για να μιλάει με την πολιτική ηγεσία, για να δίνει μάχες, για να παρεμβαίνει, για να διεκδικεί, για να πιέζει, για να ενημερώνει, για να κάνει προτάσεις, για να συσπειρώνει όλους τους αναπληρωτές. Και όλα αυτά ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ.

Θυμηθείτε όλες τις φορές που απευθυνθήκατε σε κάποιον από το ΔΣ του συλλόγου για κάποιο προσωπικό σας ζήτημα, που ανατρέξατε στη σελίδα μας για να ενημερωθείτε ή για να ζητήσετε να πιέσουμε για τρέχοντα ζητήματα. Ήμασταν πάντα εκεί, να βοηθήσουμε τον κάθε συνάδελφο. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ζητήσουμε κι εμείς στήριξη.

Δημοφιλή!!  Απόφαση της 93ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ για την Αντιμετώπιση της Αξιολόγησης των Ν. 4692/2020 και 4823/2021

 

ΠΑΣΑΔ

Ζητάμε:

• 1′ από τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής (ακόμα κι αυτοί που είχατε γραφτεί στο παρελθόν)

• 3€ για την ετήσια συνδρομή σας (υπενθυμίζουμε ότι ως νόμιμος σύλλογος, έχουμε έξοδα λογιστή και δικηγόρου) Προσοχή! Πρέπει να γίνουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ βήματα για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, δεν αρκεί μόνο το ένα από τα δύο.

Αφιερώνοντας, λοιπόν, ένα λεπτό και στερούμενοι έναν καφέ, στηρίζετε έμπρακτα τον ΠΑΣΑΔ.

Η σχέση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και ειλικρίνειας που έχουμε καταφέρει να χτίσουμε τόσα χρόνια οφείλει να εδράζεται στην αλληλοϋποστήριξη.

Δεδομένου ότι την επόμενη Κυριακή 25/09 έχουν προκηρυχθεί εκλογές του συλλόγου, οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι άμεσες. Σε μια περίοδο όπου οι αναπληρωτές όλων των ειδικοτήτων συσπειρώνονται και οργανώνονται (ορθώς) σε συλλόγους, οι δάσκαλοι δεν πρέπει να μείνουν χωρίς εκπροσώπηση.

Δημοφιλή!!  Καταγγελία για Ανοίκειες και Αλαζονικές Συμπεριφορές Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η συνέχιση ή η διάλυση του συλλόγου είναι πλέον στο χέρι σας. Ευχαριστούμε θερμά για όλα τα χρόνια που δείχνετε την αμέριστη υποστήριξη σας στον σύλλογο. Αναμένουμε να το πράξετε ΚΑΙ αυτή τη φορά. * Στο πρώτο σχόλιο η φόρμα εγγραφής του συλλόγου.

** Στο δεύτερο σχόλιο το IBAN (GR3001721550005155085872232) του συλλόγου στην τράπεζα Πειραιώς (το όνομα του δικαιούχου είναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ και αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας) ΠΑΣΑΔ

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXcTOC8rHQ5mort81vHpvcK-eNH5nI4bgHkSlJUn8aUHhyrg/viewform?c=0&w=1

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω