opsid e1657545366109

ΟΠΣΥΔ: Πολλά προβλήματα με τις προκηρύξεις ΕΑΕ και τα προσόντα συναδέλφων που δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σήμερα άνοιξαν οι φάκελοι στον ΟΠΣΥΔ για να μπορούν να ελέγξουν οι συνάδελφοι τα προσόντα τους και την πορεία της αίτησης τους, όπως μαθαίνουμε πολλοί συνάδελφοι διαπίστωσαν λάθη στο φάκελο τους, είτε με τη διδακτική επάρκεια, είτε με σεμινάρια, είτε με βεβαιώσεις!!!

Έχουμε  καταγγελίες οτι δεν προσμέτρησαν προϋπηρεσίες ιδιωτικών.. και ότι αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό στη βάση εντολής για να μην ασχοληθούν οι διευθύνσεις με ιδιωτικά σε 1η φάση…αλλά σε 2ο χρόνο τα βλέπουμε…Θέλουμε να πιστεύουμε οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αντιλαμβανόμαστε οτι ο όγκος των αιτήσεων ήταν τεράστιος και η δυσκολία του εγχειρήματος μεγάλη.

Όμως αν έχουμε προσωρινούς πίνακες με χιλιάδες λάθη, θα έχουμε και χιλιάδες αδικημένους συναδέλφους, όταν αυτοί οι πίνακες χρησιμοποιηθούν.  Πολλοί ενδεχομένως να μείνουν και εκτός εργασίας ΑΔΙΚΑ.

Πρέπει επομένως το υπουργείο να μεριμνήσει τώρα, πριν ακόμα την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων ώστε:
-Να δοθεί χρονικό περιθώριο στις διευθύνσεις εκπαίδευσης , ώστε να διορθώσουν τα επιβεβαιωμένα εκ παραδρομής λάθη και τις παραλήψεις που τους γνωστοποιούν οι ενδιαφερόμενοι και δεν αμφισβητούνται..

Δημοφιλή!!  10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί - ΥΠΑΙΘΑ

Η διαδικασία των ενστάσεων που θα είναι και εξαιρετικά χρονοβόρα πρέπει φυσικά να ακολουθήσει για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, όμως δεν γίνεται να περιμένουμε μόνο απο τις ενστάσεις να αποδώσουν δικαιοσύνη, γιατί αυτό θα γίνει “κατόπιν εορτής”..

 

Για Ερωτήσεις εδώ: https://www.facebook.com/groups/390501679185631/?ref=share

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω