Κεραμέως στον Realfm 97,8: διορισμοί, αναπληρωτές, βάσεις και *πίνακες ειδικής*…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στόχος να ανακοινωθούν οι βάσεις πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου

Το υπουργείο Εργασίας προσπαθεί ώστε να ανακοινωθούν οι βάσεις πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου, είπε η Νίκη Κεραμέως μιλώντας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τα αποτελέσματα στον Realfm 97,8.

 

«Εργαζόμαστε πολύ σκληρά ώστε οι βάσεις και τα τελικά αποτελέσματα να δοθούν πιο νωρίς από ό, τι όλα τα προηγούμενα χρόνια, δηλ. πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου» τόνισε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας και εκτίμησε ότι «μπορεί να υπάρξει μια μείωση στις περιζήτητες Σχολές, στις πιο υψηλόβαθμες Σχολές».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «περιμένουμε να βγουν και οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα που δεν έχουν βγει ακόμα».

Η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι «όλα κινούνται με πιο γοργούς ρυθμούς και πιο γρήγορα από άλλες χρονιές», ενώ συμπλήρωσε ότι φέτος 3 στους 4 υποψηφίους των Πανελληνίων ενημερώθηκαν για τις βαθμολογίες μέσω sms στο κινητό τηλέφωνό τους.

 

Αναφορικά με το νέο ολοήμερο σχολείο,  αναφέρθηκε στην επέκταση του ωραρίου, τονίζοντας ότι από τον Σεπτέμβριο θα τελειώνει στις 17:30. Στο νέο ολοήμερο δεν θα υπάρχουν κριτήρια για την εγγραφή των μαθητών, ενώ θα εφαρμοστεί πιλοτικά στο 50% των ολοήμερων τμημάτων σε όλη τη χώρα.

Δημοφιλή!!  Εκπαιδευτικοί Μουσικής: Επιτακτική η ανάγκη κάλυψης των οργανικών θέσεων μουσικής στους επικείμενους διορισμούς

«Θα προσλάβουμε 3.500 επιπλέον αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, μόνο για το θέμα της επέκτασης του ολοήμερου»

 

Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, επισήμανε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παραγματοποιηθούν σχεδόν 8.600 διορισμοί δασκάλων και καθηγητών

 

Αναφέρει οτι με τους νέους πίνακες ΕΑΕ θα προσληφθούν και για τους νέους διορισμούς και για τους αναπληρωτές…

 

Θα πρέπει η υπουργός να ξεκαθαρίσει αμεσα τι εννοούσε όταν έλεγε διορισμούς απο τους νέους πίνακες ειδικής αγωγής, μεχρι χθές το ποίημα ήταν από τους οριστικούς πίνακες που υπάρχουν αυτη τη στιγμή και έχουν ισχύ μέχρι 31/08/22!!

• Θα έχουμε διορισμούς το καλοκαίρι στην ΕΑΕ ή θα μεταφερθούν για την επόμενη σχολική χρονιά;

• Αν γίνουν το καλοκαίρι και στην ΕΑΕ μόνο από τους οριστικούς που έχουμε ήδη μπορούν να γίνουν…

Έκανε ατόπημα η κ Κεραμεως ή έχει αλλάξει ο σχεδιασμός του ΥΠΑΙΘ για τους διορισμούς

 

Δημοφιλή!!  Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών υποψήφιων για απόσπαση με σκοπό την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

Η κ. Κεραμέως γνωρίζει τη διαφορά διορισμών – προσλήψεων; ή δεν ξέρει ότι οι διορισμοί γίνονται μόνο από οριστικούς!!!

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ    Μετά το 15.00

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω