Επιμόρφωση σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας (Δ.Δ.)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γ΄ Φάση της «Επιμόρφωσης σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας (Δ.Δ.)»ΟΠΣ (MIS) 5032906 εκκινεί για τους πρώτους 15.000 εκπαιδευτικούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και οριστικοποίησαν αίτηση εγγραφής στο Μητρώο του ΙΕΠ κατόπιν σχετικής Πρόσκλησης του ΙΕΠ.

Οι επιμορφούμενοι/-νες εντάσσονται σε ομάδα σύγχρονης εξ αποστάσεως επιμόρφωσης της περιφερειακής τους ενότητας και λαμβάνουν ειδοποίηση από το ΙΕΠ μέσω τηλεφώνου (viber/sms) καθώς και εξατομικευμένο μήνυμα από τον επιμορφωτή/την επιμορφώτρια τους προκειμένου να εισέλθουν στο e-μάθημα στο ΟΠΣ του ΙΕΠ (με κωδικούς taxis net) και να εντοπίσουν τους συνδέσμους σύγχρονης επιμόρφωσης.

Η επιμόρφωση θα έχει διάρκεια πέντε (5) σύγχρονων εξ αποστάσεως συναντήσεων σε σύνολο 14 ωρών (4 τρίωρες και μια δίωρη) και μιας αρχικής δοκιμαστικής.

Δημοφιλή!!  AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση | Δωρεάν Εργαστήρια

Για τη χορήγηση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στις σύγχρονες συνεδρίες με δικαίωμα δύο ωρών απουσίας.

Βεβαιώσεις θα χορηγηθούν μετά το πέρας του επιμορφωτικού προγράμματος (όλων των περιόδων) και αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ

Η Πράξη έχει ως αντικείμενο την επιμόρφωση έως και 25.000 εκπαιδευτικών σε πρακτικές παιδαγωγικής και διδακτικής υποστήριξης των μαθητών/μαθητριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή και αναπηρία, ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όπως πρόσφυγες/μετανάστες, Ρομά σε όλους τους τύπους και τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω