Στην κοσμάρα της η πλειοψηφία της ΔΟΕ – Δεν βάζουν καν τα θέματα αναπληρωτών, τρόπου πρόσληψης και αξιολόγησης στη γενική συνέλευση!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως θα έχετε παρατηρήσει γίνονται εκλογές σε όλη την Ελλάδα, για την ανάδειξη αντιπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ το καλοκαίρι.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι κάθε συλλόγου εκτός από ότι θα εκλέξουν το νέο ΔΣ, θα συζητήσουν τα επίμαχα-επίκαιρα ζητήματα και η συνέλευση θα λάβει αποφάσεις πάνω σε αυτά.

Τα θέματα που θα συζητηθούν=Ημερήσια διάταξη τα προτείνει το απερχόμενο ΔΣ και είναι δεσμευτικό ότι μόνο αυτά θα συζητηθούν….και ΤΩΡΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ…

Στα θέματα αυτά ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά τα ζητήματα των αναπληρωτών, των διορισμών, ο τρόπος διορισμού και ο ενδεχόμενος γραπτός ΑΣΕΠ, αλλά ούτε και η αξιολόγηση (ατομική και σχολείων).

 

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

Αυτά προφανώς δεν αφορούν τη ΔΟΕ, δε χρειάζεται να συζητηθούν ούτε να λάβει αποφάσεις δράσης πάνω σ ‘αυτά! Αυτή είναι η ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΔΟΕ! Πώς αποφασίστηκε αυτό από το ΔΣ; 

Ρωτήστε να μάθετε!!

 

Δημοφιλή!!  Δ.Ο.Ε. / Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας  να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

ΥΓ: Ακριβώς τα ίδια έγιναν στην τελευταία ΓΣ το 2019, όπου αρνούνταν πεισματικά να συζητήσουν για τους αναπληρωτές. Υπάρχουν ακόμη αναρτημένα τα σχετικά βίντεο.

ΥΓ2:Γιατί άραγε αποφεύγουν να βάλουν αυτά τα θέματα; Δεν θέλουν να δεσμευτούν με μια απόφαση και ένα πρόγραμμα δράσης πάνω σε αυτά μήπως;

ΥΓ3:Τα κακώς κείμενα δεν τα αλλάζουμε με αδιαφορία και αφορισμούς, αλλά με τη μαζική συμμετοχή μας! Είναι η μόνη λύση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω