ΝΕΑ

ΑΣΕΠ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 ΚΑΙ 5ΕΑ/2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 ΚΑΙ 5ΕΑ/2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ αντίστοιχα.

Τα απαιτούμενα προσόντα των ως άνω Προκηρύξεων έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Ο συνάδελφος Μ. Μαγιολαδίτης μετα από ανάλυση των προσόντων των προκηρύξεων μας παραθέτει μερικές από τις αλλαγές που έγιναν.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ


  • Σημαντική προσθήκη για τους ΠΕ11 στη νέα προκήρυξη 3ΕΑ/2022
Εκτός από το 213 ή Πτυχίο Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ή Εθνικής Ακαδημίας σωματικής Αγωγής Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής πλέον αναγνωρίζεται και το 251 Πτυχίο Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με κύρια ειδικότητα την «Ε.Α.Ε.» ή την «Ειδική Φυσική Αγωγή» ή την «Ειδική Φυσική Αγωγή-Θεραπευτική Γυμναστική» ή την «Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή» ή την «Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή» ή την «Άσκηση σε χρόνιες παθήσεις και Αναπηρία» Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο ως ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο της αλλοδαπής

  • Αλλαγή και στους ΠΕ41 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ όπου πλέον αναγνωρίζονται:
Δημοφιλή!!  Ενημέρωση για 2ΓΕ/2023 - Αναμένονται μεταξύ 19 και 23 Αυγούστου - Καθυστέρηση στις διαδικασίες μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών Α' φάσης για τη Δευτεροβάθμια
Πτυχίο Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης (πρώην Θεωρητικών Σπουδών Τέχνης) της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας ή ισότιμο πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής ή πτυχίο του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (εισαχθείσες /εισαχθέντες από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 έως και το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017), με κατεύθυνση Ιστορία και Θεωρία της Τέχνης.

 


 

  • Στην 3ΕΑ/2022 πλέον αναγνωρίζονται στους Βιολόγους και πτυχία από το τμήμα Βιοχημείας (Προγράμματος Σπουδών Επιλογής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Αλλαγές στους ΠΕ61ΕΑΕ
  • 3ΕΑ/2019
Πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής με κατεύθυνση Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ή αναγνωρισμένο ως αντίστοιχο και ισότιμο πτυχίο Πανεπιστημίου της αλλοδαπής.
  • 3ΕΑ/2022
Πτυχίο παιδαγωγικών τμημάτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής με αντικείμενο την ειδική προσχολική αγωγή ή παιδαγωγικών τμημάτων ειδικής αγωγής της ημεδαπής με κατεύθυνση Νηπιαγωγών ή ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο της αλλοδαπής.
Ειδικότερα, πτυχίο του Τμήματος Παιδαγωγικού Ειδικής Αγωγής της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με κατεύθυνση Νηπιαγωγών ή αναγνωρισμένου – ως ισότιμου και αντίστοιχου – τίτλου Πανεπιστημίου της αλλοδαπής.
Αλλαγές στους ΠΕ71ΕΑΕ
  • 3ΕΑ/2019
Πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής με κατεύθυνση Δασκάλων της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ή του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, με κατεύθυνση την εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ή αναγνωρισμένο ως αντίστοιχο και ισότιμο πτυχίο Πανεπιστημίου της αλλοδαπής.
  • 3ΕΑ/2022
Πτυχίο Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής ή Τμημάτων Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση την εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή Παιδαγωγικών Τμημάτων Ειδικής Αγωγής με κατεύθυνση Δασκάλων, των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής. Ειδικότερα: Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με κατεύθυνση Δασκάλων (ή αναγνωρισμένου – ως ισότιμου και αντίστοιχου – τίτλου Πανεπιστημίου της αλλοδαπής)
 ή
 Πτυχίο Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση την εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες, ή αναγνωρισμένου – ως ισότιμου και αντίστοιχου με αυτό – τίτλου Πανεπιστημίου της αλλοδαπής.
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω