Ανακλινόμενη Πλατφόρμα Αξιολόγησης! Ανοίγει σήμερα 14/3 ξανά η πλατφόρμα του ΙΕΠ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά από κάθε απειλή, ανοίγει και η πλατφόρμα, μήπως και φοβήθηκαν επιτέλους!

https://e-wall.net/2022/03/14/13824/

Σε κακόγουστο σίριαλ εξελίσσεται η ιστορία της αξιολόγησης, η οποία ευτελίζεται και σαν διαδικασία πλέον, ακόμα και από τους ίδιους της τους θιασώτες.

 

Πάνε οι “και καλά” προκαθορισμένες ημερομηνίες και τα deadline και όλα. Η πλατφόρμα ανοίγει πια ανα τακτά διαστήματα.

 

Συγκεκριμένα ανοίγει αμέσως μετά από την εκτόξευση απειλών, ή παράνομων ποινών ή γενικά τρομοκρατίας από το υπουργείο. Ανοίγει αμέσως, μήπως και έπιασαν τόπο όλα αυτά και φοβήθηκαν επιτέλους “οι ατίθασοι” και προσκηνήσουν.

 

Έτσι και σήμερα 14/3/2022 με έγγραφο από τον Γεν. Γραμματέα ειδοποιούνται οι σχολικές μονάδες για την “εκ νέου” ενεργοποίηση της πλατφόρμας του ΙΕΠ.

 

https://e-wall.net/2022/03/01/12712/

Η ενεργοποίηση έρχεται αυτή τη φορά μετά την παράνομη επιβολή ποινών στους 114 διευθυντές της απεργίας αποχής, στους οποίους κλείνουν το μάτι, ώστε να κάνουν πίσω και να σβήσουν έτσι τις ποινές που δέχθηκαν. Βέβαια οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι έχουν κινηθεί ήδη σε νομικό επίπεδο με ενστάσεις και θα συνεχίσουν μέχρι την αυτονόητη ανάκληση των παράνομων ποινών.

 

Δημοφιλή!!  Δ.Ο.Ε. / Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας  να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

 

Επίσης το άνοιγμα της πλατφόρμας έρχεται μετα τις οδηγίες του Γεν. Γραμματέα προς τους Συντονιστές εκπ/κου έργου, για το ότι τα ενιαία κείμενα είναι μη αποδεκτά και ως μη γενόμενα, κάτι που οδήγησε πολλούς συντονιστές στο να ασκούν πιέσεις στα σχολεία για να τα αντικαταστήσουν με κανονική αξιολόγηση.

 

 

Καμία σοβαρότητα στη διαδικασία λοιπόν. Αλλά και ορθάνοικτες μονίμως να τις αφήσουν, δεν θα καταφέρουνε πολλά.

Οι εκπαιδευτικοί με απολύτως ΝΟΜΙΜΟ τρόπο, αντιστέκονται στην επίθεση στο δημόσιο σχολείο από την κατηγοριοποίηση. Χιλιάδες συνάδελφοι συγκροτημένα με την απόφαση της ΔΟΕ, επιλέγουν τα ενιαία κείμενα και εκατοντάδες άλλοι συντεταγμένοι με τα σωματεία τους, είναι ΑΠΕΡΓΟΙ από τη διαδικασία.

 

 

Σίγουρα πάντως είναι απογοητευτικό για μια πολιτική ηγεσία να καταφεύγει σε επαναλαμβανόμενες απειλές και παράνομες διώξεις, ενώ αμέσως μετά μετρά την αποτελεσματικότητα τους.

 

Δημοφιλή!!  Επιτακτική Ανάγκη Κάλυψης και Δημιουργίας Νέων Οργανικών Θέσεων Νηπιαγωγών με Μόνιμους Διορισμούς

ΥΓ: Αν βγουν αληθινοί αυτοί που προβλέπουν εκλογές σύντομα, τι θα γίνει άραγε;

Θα συνεχιστούν οι απειλές;

[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/03/ΦΑΣΟΝ-ΚΕΙΜΕΝΑ.pdf” title=”ΦΑΣΟΝ ΚΕΙΜΕΝΑ”]

Οι παρατηρήσεις των Σ.Ε.Ε. Σκρέτα και Αζναουρίδου θεωρούνται ως μη γενόμενες

https://e-wall.net/2022/03/01/12688/

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω